04 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2079
Horoscopul pentru 4 iulie 2020
04 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2079

Horoscopul pentru 4 iulie 2020

BERBEC

Ai obosit şi simţi că singurul mod de a te detaşa de o situaţie care pare deja peste puterile tale e abandonul. Dacă nu se mai poate face nimic, ar fi mai bine să-i pui punct aici şi să închei astfel un capitol din care nu mai ai nimic de câştigat. Gata, ce-a fost a fost, spune adio şi uită. După o vreme în care te vei detaşa de toate, te vei putea gândi la cele întâmplate, dar acum, la final de drum, totul pare complicat şi frustrant. Nu încerca să mai resuscitezi ceva deja mort, nu are rost!

TAUR

Planurile la care te gândeşti cu multă pasiune prind viaţă sub ochii tăi, pentru că eşti un creator prin excelenţă. Adaugă noi elemente la planul tău cel mare, nu te opri din visat şi din inventat, ci continuă să clădeşti ceea ce consideri a fi important pentru tine la ora actuală. Dacă discuţi azi cu cineva despre marile tale vise, ai putea primi atât de multe soluţii şi idei suplimentare, ba chiar cineva se oferă să-ţi acorde tot suportul pentru ca proiectul tău să ajungă la îndeplinire. Poate nici nu aşteaptă nimic în schimb, e un sprijin sincer şi necondiţionat, doar pentru că el deţine cheia care ţie momentan îţi lipseşte. Fii recunoscător că ai şansa de a primi sprijin!

GEMENI

Te simţi ciudat într-un mediu în care, altădată, totul era armonios şi plăcut, dar azi parcă ar plana ostilităţi în aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tăi sunt ori prea tăcuţi, ori prea indiferenţi la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe răspunsuri la întrebările tale. Unii sunt cu mintea în altă parte, nicidecum la planurile în care ai dori să-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi să ceri ajutorul de la cei cu care, cândva, aveai o colaborare fructuoasă. Azi nu au chef sau nu au încredere în tine.

RAC

Eşti persoana cea mai potrivită să preia frâiele unei acţiuni pentru că ai real talent de lider. Ceilalţi te vor urma orbeşte, dând dovadă de maximă încredere faţă de sensul pe care tu îl arăţi. Ştii ce spui, ai curajul de a lua decizii şi pentru alţii, deci ai toate calităţile adecvate unui conducător! Îţi dai seama cât de important e acest rol, pentru că vezi ochii tuturor îndreptaţi spre tine cu speranţă, vezi cum cei dragi aşteaptă ca tu să iei decizii şi pentru ei, dar nu trebuie să te sperie această postură. Ai de partea ta un profesor care te va ajuta să-ţi consolidezi şi mai bine poziţia care se prefigurează acum în faţă: cea de căpitan de echipă!

LEU

Este o zi veselă în care toate îţi ies de minune, dar reuşita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o păstrezi. Zâmbeşte, simte-te bine cu tine însuţi dar şi alături de ceilalţi, spune mereu o glumă, bucură-te de lucrurile frumoase şi simple ale vieţii, pentru că nu ai motive de îngrijorare sau de tristeţe. Dacă te înconjori de oameni la fel de optimişti ca şi tine, succesul este asigurat în orice proiect, deci ar fi bine să abordezi o atitudine ceva mai lejeră, sigur că toate au o rezolvare dacă nu-ţi torni singur cenuşă în cap.

FECIOARĂ

Abia aştepţi etapele următoare ale unui proiect pe care l-ai început cu mult entuziasm. Eşti conştient că succesul depinde numai de eforturile proprii, tocmai de aceea faci tot ce-ţi stă în putinţă. Eşti mulţumit de modul în care se conturează deja rezultatele către care ai pornit şi fiecare clipă care te apropie şi mai mult de finish, îţi amplifică ambiţia şi dorinţa de succes. Fiecare reuşită de pe parcurs devine startul către un alt nivel şi, din aproape în aproape, se clădeşte un succes de toată frumuseţea. E bine să-ţi etapizezi ascensiunea, fără să-ţi stabileşti direct rezultatele finale, ci pe cele intermediare, pas cu pas.

BALANȚĂ

Veştile bune din familie au un efect tonic asupra ta: îţi dau chef de viaţă, de distracţie, energie din belşug pentru orice activitate dinamică. Faci planuri frumoase alături de cei dragi, convins că şi ei vor participa trup şi suflet la ceea ce le propui. E o bucurie să fii în compania copiilor tăi sau a altor membri din familie care te înconjoară cu entuziasm şi care aşteaptă de la tine soluţii salvatoare şi proiecte îndrăzneţe. Toată lumea ştie că tu ai întotdeauna cele mai interesante planuri de atins şi acum stau cu ochii la tine să vadă ce mai creezi nou!

SCORPION

Când mergi pe un teren stabil, nimic nu te poate abate de la calea cea dreaptă. Eşti un exemplu de responsabilitate şi maturitate, faci totul organizat, cu cap, pentru că ai o idee foarte clară în minte pe care vrei s-o transformi în realitate. Ai reuşit şi altădată să faci ceva similar, deci nu ar fi prima oară, tocmai de aceea ajunge să repeţi reţeta de succes de odinioară cu aceeaşi stăpânire de sine. Se va dovedi a fi cheia succesului astăzi, pentru că eşti foarte sigur pe tine şi pe ceea ce vrei şi poţi să obţii.

SĂGETĂTOR

Banii de care dispui sau cei care urmează să apară în perioada imediat următoare te îndeamnă să visezi la bunăstare. Te poţi baza pe acele venituri, eşti sigur că vor ajunge la tine mai devreme sau mai târziu şi faci tot felul de planuri. Deşi te-ai fript de multe ori din cauza planurilor care nu ajung la îndeplinire, acum eşti atât de sigur că acestea au sorţi de izbândă, încât nimeni nu te poate opri să visezi frumos. Probabil primeşti o garanţie extrem de convingătoare că acei bani sunt în drum spre tine, de aceea ai curajul de a-i planifica totul deja pe căprării.

CAPRICORN

Ai avea nevoie de mai mult timp de gândire înaintea unei decizii finale, deoarece acum eşti foarte derutat de variantele pe care le ai la dispoziţie. Ambele au ceva de oferit, ambele par la fel de interesante, încât, dacă ai putea, le-ei alege pe amândouă simultan. Dar nu se poate, ca atare ia-ţi timp suficient de analiză înainte de a spune ce ai ales, ca să nu regreţi mai apoi că cealaltă cale ar fi fost mai bună. Până la urmă te vei opri asupra unui singur sens, cel care va avea urmările cele mai promiţătoare, dar totuşi nu te grăbi la prima idee care-ţi apare în cale!

VĂRSĂTOR

Nu te crampona de o idee pe care tu o consideri a fi corectă, pentru că s-ar putea ca adevărul să nu fie la tine. Lasă un pic garda jos şi ascultă şi opinia celui de lângă tine, fără a o face pe supăratul că nu ţi se dă dreptate. Ca să câştigi o luptă de idei, trebuie să-ţi argumentezi solid poziţia, or ceea ce spui tu acum sus şi tare nu e întru totul corect sau just. Pe undeva s-a infiltrat o eroare sau o rea intenţie, chiar şi fără să-ţi dai seama, deci fii deschis să discuţi despre asta cu cel din faţa ta. Adevărul e undeva la mijloc, dar fiecare trebuie să renunţe la orgolii pentru a se aşeza la negocieri echitabile.

PEȘTI

Eşti la mijloc între două tabere adverse care se războiesc cu ton agresiv, încercând, fiecare, să-şi impună autoritatea în felul propriu. Tu nu ştii ce să faci: să ţii partea vreuneia din ele sau să rămâi imparţial până când se va clarifica învingătorul. Parcă nu ai avea încredere în niciunul şi eşti ca între ciocan şi nicovală, adeseori primind atacuri de ambele părţi. Vina ta e că te-ai băgat între ei sperând că un arbitru va face pace, dar nu devii decât calul lor de bătaie, fără motiv. Retrage-te cât se mai poate!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
672 locuitori

Slobozia-Rașcov este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Camenca și la 130 km de Chișinău. Populaţia satului Slobozia-Rașcov alcătuia 672 de oameni în anul 2012. Satul Slobozia-Rașcov a fost înființat în secolul XVIII.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.