21 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2461
Horoscopul pentru 21 iulie 2020
21 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2461

Horoscopul pentru 21 iulie 2020

BERBEC

Ai ajuns la capătul unui proiect şi deja poţi sărbători reuşita! Ai parcurs un drum anevoios, ai muncit din greu, dar eşti mulţumit de rezultate. Acum, privind înapoi, spui că nici nu mai contează eforturile depuse în ultima perioadă pentru a ajunge aici, ci contează numai sentimentul de satisfacţie a muncii împlinite care te învăluie acum şi te face să te simţi bine. Meriţi felicitări, tocmai pentru că ai trecut prin suficiente probe pe parcurs, când aproape că ai fi fost tentat să renunţi, dar iată că insistenţa şi răbdarea îţi sunt acum răsplătite pe deplin!

TAUR

Obstacolul care apare azi în planurile tale nu-ţi este deloc străin, pentru că ai mai trecut cândva prin situaţii similare. Ajunge doar să repeţi reţeta de atunci, să-ţi aduci aminte cum ai rezolvat problema data trecută, pentru că ai deja experienţă în acest sens. Dacă atunci ai rezolvat totul cu bine, la fel se va întâmpla şi acum, pentru că ştii exact cum să intervii. Se vede că ai învăţat ceva din lecţiile primite de la viaţă şi, chiar dacă problema se repetă aproape identic, acum ştii să o repari mult mai bine şi mai repede. Ştii cum se spune: tot păţitu-i priceput!

GEMENI

Fiecare pas pe care îl faci îţi confirmă din ce în ce mai bine victoria către care te îndrepţi. Vin în fiecare clipă noi şi noi detalii care contribuie la reuşita cea mai mare care te aşteaptă la capăt. Eşti foarte motivat să duci mai departe acel plan care evoluează foarte bine! Etapă după etapă, construieşti un succes de toată frumuseţea, de aceea nu trebuie să scazi ritmul nici un moment. E un succes care se ridică lent, picătură după picătură, dar deja se vede clar încotro merg lucrurile, perspectivele fiind mai mult decât promiţătoare. Nu te opreşti din mers ci menţii acelaşi ritm constant şi bun de înaintare!

RAC

Nu eşti atât de impulsiv de obicei, tocmai de aceea toţi sunt miraţi când văd câtă energie consumi dintr-o dată. Eşti nervos, asta se vede, şi nervozitatea îţi poate crea mari probleme în planurile începute, ca atare adu-i aminte că tu eşti mult mai chibzuit şi mai calm de felul tău, şi o atitudine ca cea de acum nu e deloc în avantajul tău! Sunt persoane în preajma ta care te mai trag de mânecă, încearcă să-ţi mai domolească graba sau nervii, dar asta s-ar putea să te irite mai tare, încât reacţionezi şi mai agresiv. Calmează-te înainte de a face sau spune ceva!

LEU

Nu te privi cu ostilitate pe tine însuţi, ca şi cum nu ţi-ar conveni nimic la propria persoană. Încearcă să te observi din punctul de vedere al celor care ţin la tine necondiţionat. Nu vezi cu câtă iubire te privesc? Nu vezi cu câtă căldură îţi vorbesc? Dar numai tu eşti cel care te vezi pe tine însuţi ca pe cel mai mare inamic şi discuţi doar despre defectele tale, despre limitele tale, despre eşecurile tale anterioare. Abandonează această atitudine autocritică şi negativistă cu privire la valoarea ta şi lasă-i pe cei dragi să te învăluie cu iubirea şi căldura lor, poate aşa te vor molipsi şi pe tine!

FECIOARĂ

Tu, singur, poţi duce la îndeplinire un proiect care a ajuns într-un punct sensibil. Nu aştepta de la alţii soluţii, când totul stă doar în puterea ta de a-ţi aduna forţele, de a te concentra asupra ţelului propus, de a-ţi impune punctul de vedere cu mai mult curaj. Nu alţii îţi pot spune ţie ce e de făcut, ci totul stă numai în puterea ta. Ai calităţi de lider, ştii ce vrei, poţi să atingi ce doreşti, deci trebuie doar să depăşeşti slăbiciunea care te-a cuprins pe moment şi să aştepţi momentul potrivit pentru a acţiona. Da, poate nici nu dormi noaptea de îngrijorare şi stres, dar din insomniile tale se nasc şi soluţiile curajoase!

BALANȚĂ

Atmosfera este foarte contradictorie în jurul tău. Tu te-ai apucat serios de o activitate de durată, în care nu simţi nevoia să te grăbeşti, în timp ce colaboratorii tăi încep să te preseze să ajungi mai repede la rezultate. Nu poţi da randament în acest ritm, pentru că e totuşi o acţiune ce necesită concentrare, atenţie, lucru fără grabă, deci, dacă te laşi influenţat de cei agitaţi de pe margine, începi să faci greşeli. Fă totul ca la carte, aşa cum consideri tu de cuviinţă, pentru că sub asemenea presiune nu poţi ajunge la roadele dorite. N-au decât să te aştepte ei pe tine!

SCORPION

Ca să pui în practică acel proiect pe care îl construieşti în minte de ceva vreme, trebuie să te rupi un pic de activităţile cotidiene. E nevoie de linişte, poate şi de singurătate, ca să te poţi concentra eficient la ce ai de făcut. Permite-ţi acest răgaz în care să studiezi, să te documentezi, să pregăteşti terenul cu minuţiozitate, pentru că nu e deloc simplu. E un plan de perspectivă în care orice detaliu contează. Poate lucrezi cu cifre sau bani, poate lucrezi cu resurse care se cer măsurate cu atenţie şi nu ai voie să greşeşti. Eşti foarte motivat să te apleci asupra acestui proiect, pentru că duce acolo unde vrei şi, mai ales, deţii sau atragi toate resursele unui succes deplin. Dar nu şi rapid!

SĂGETĂTOR

Pune mâna pe unelte şi începe să construieşti acum ceva care va avea rezultate dintre cele mai palpabile. Că e o afacere de succes sau o investiţie care va genera apoi alte resurse financiare, totul e să-i dai startul acum, pentru că momentul e excelent. Fă acest prim pas cu câteva cuvinte cheie în minte, care să te motiveze şi să-ţi alimenteze etapele care vor decurge de aici iar aceste cuvinte miraculoase sunt belşug, prosperitate, abundenţă. Spune-ţi-le în minte ca un cântec pus pe repeat şi ai să vezi că ele vor genera reuşita la care visezi şi de care te apropii cu ambiţie.

CAPRICORN

Nu te crampona doar de ideile preconcepute pe care le duci după tine de multă vreme şi care au devenit principii ferme de viaţă. Totul se poate schimba, chiar şi concepţiile învechite, chiar şi ideile fixe, ca atare fii mai maleabil atunci când auzi idei noi. Chiar dacă pe moment eşti tentat să le respingi, după o vreme vei ajunge la concluzia că sunt mult mai bune şi ar merita puse în aplicare. E nevoie de o revizuire rapidă a unor planuri pe care le-ai clădit până aici sau o analiză retrospectivă a unor paşi parcurşi, pentru că sigur există şi o altă perspectivă, care se conturează azi din ce în ce mai clar la orizont.

VĂRSĂTOR

Te bate gândul să faci o schimbare majoră în viaţa ta, cum ar fi o mutare într-o altă locuinţă, o schimbare de domiciliu sau de serviciu, sau doar o extindere a orizonturilor tale printr-o acţiune ce te ajută să creşti, să evoluezi, să te dezvolţi, să urci mai sus spre scopurile tale. Excelentă idee, pune-o în aplicare şi aşteaptă cu răbdare să dea roade. Primul pas e mai greu, care implică acea decizie curajoasă în faţa căreia eşti chiar acum, dar ceva te face să te temi, deocamdată. Nu ai de ce, deţii toate resursele potrivite pentru acest pas, şi informaţia potrivită, şi starea adecvată unei schimbări de direcţie, deci... ce mai aştepţi?

PEȘTI

Luptă să-ţi recapeţi independenţa totală, pentru că nu dai randament dacă eşti nevoit doar să urmezi indicaţii date de alţii. Dacă ai libertate de mişcare, de decizie, de acţiune, rezultatele ar fi net superioare, ca atare ai tot dreptul să te opui, pentru a face totul pe cont propriu aşa cum crezi de cuviinţă. Nu accepta să ţi se spună ce să faci, încotro s-o iei, cum să gândeşti sau cum să acţionezi, de vreme ce ai şi tu propriile păreri, care se vor dovedi a fi mult mai bune. Nu accepta umilinţa, supunerea, dominarea altora, nu lăsa pe cei, aparent, mai puternici să te transforme într-un simplu executant al unor ordine!

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
9063 locuitori

Cupcini este un oraş în Raionul Edineţ, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii,  străbătut de rîul Ciuhur, oraşul Cupcini este situat la o distanţă de 194 km de Chișinău. Conform datelor statistice, în anul 2008, populaţia oraşului constituia 9063 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1431, cînd Alexandru cel Bun întărea stăpînirea asupra „vadului de piatră de pe Ciuhur” lui Cupcici vornic, a cărui nume îl ia satul.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.