22 iulie 2020, 09:15 Caleidoscop views 1772
Horoscopul pentru 22 iulie 2020
22 iulie 2020, 09:15 Caleidoscop views 1772

Horoscopul pentru 22 iulie 2020

BERBEC

Uneori, ai nevoie să te rupi de emoţiile pe care le tot aduci după tine din trecut, dar se cere un act de voinţă. Eşti într-un moment excelent pentru a te debarasa de amintiri, de resentimente, de acele goluri din suflet pe care nu aveai curaj să le dai afară. Ca să faci loc în inima ta noilor sentimente, trăiri şi emoţii frumoase, trebuie să faci curăţenie în interior, deci fă acest efort, odată şi-odată, pentru că – recunoaşte şi tu – ceea ce tot cari după tine nu mai are nicio importanţă pentru ceea ce eşti tu acum. Regretele şi suferinţele de odinioară s-au dus, lasă-le să se scurgă la vale şi deschide uşa noilor emoţii să-ţi inunde inima gata să simtă din nou!

TAUR

Dacă tu te retragi într-o lume strâmtă şi nu vrei să vezi ce e dincolo de ea, e clar că cele mai bune oportunităţi vor trece pe lângă tine fără să le vezi. Nu ţi se potriveşte deloc izolarea, tăcerea, timiditatea şi frica, tu eşti o fire mult mai tonică şi mai optimistă, dar azi ai tendinţa să te retragi într-o zonă în care ai impresia că eşti mai în siguranţă. Dincolo de limitele auto-impuse, viaţa e frumoasă, veştile bune vin, coincidenţele fericite se întâmplă, dar tu, închis în carapacea ta, poţi rămâne surd şi orb la aceste miracole. Ieşi, dărâmă zidul şi bucură-te de minunatele semne!

GEMENI

Nu te poţi înţelege cu toată lumea, pentru că s-au adunat în jurul tău oameni extrem de diferiţi. Nu poţi găsi un numitor comuni şi cu unii şi cu alţii, de aceea trebuie să te adaptezi pe loc fiecărui gen de oameni cu care intri în contact. Cu unii te simţi pe aceeaşi lungime de undă, comunici uşor şi descoperi afinităţi perfecte. Alţii ţi se par mai distanţi, dar ai putea coopera foarte bine în carieră sau în afaceri. Nu încerca să aduni la un loc firi atât de diferite, pentru că nu le vei putea face să conlucreze. La un moment dat, tot se va rupe dialogul!

RAC

Călătoriile acestei zile sunt înţesate de conflicte şi certuri de la orice fleac. De la violenţa celor participanţi la trafic până la dispute prin telefon, a lua legătura azi cu ceilalţi e un stres major! Aproape că ai vrea să te retragi în banca ta, să te izolezi de toată lumea, de vreme ce orice încercare de a intra în contact cu ceilalţi se soldează cu un mic scandal. Nu eşti tu vinovat de această stare de tensiune, ci interlocutorii tăi care sunt grăbiţi, nervoşi, agitaţi, care îşi eliberează tot stresul pe ceilalţi. Ai ghinionul de a le trece chiar tu azi prin cale.

LEU

Ceva din trecut revine la modul cel mai serios în actualitate, de parcă abia acum a sosit vremea să foloseşti învăţăminte de demult. Ai întâlnit cândva o persoană cu ani sau ţi s-a oferit o informaţie sau un sfat pe care nu le-ai folosit anterior, dar acum treci în revistă bagajul tău de cunoştinţe pentru a pune în aplicare cele aflate. E ca şi cum te-ai întoarce în timp, la vremea când acumulai de zor cunoştinţe într-un cadru organizat (la şcoală, la un curs, la o specializare) descoperind abia acum cât de utile şi de importante erau acele detalii. Acum le pui şi în practică!

FECIOARĂ

Azi îţi apare în cale o persoană care impune respect numai prin simpla sa prezenţă. O admiri sincer, vezi la ea calităţi pe care nimeni nu la are, e un exemplu demn de urmat, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce are să-ţi spună. Ai enorm de învăţat de la el, îl poţi numi profesorul tău cel mai bun din acest moment al vieţii, pentru că îţi este mult superior din multe puncte de vedere. S-ar putea ca viziunea sa să fie una total atipică, pentru că îţi deschide calea spre alte dimensiuni ale cunoaşterii. Nu e doar un expert, ci e un adevărat magician, care ştie să uluiască prin tot ce spune şi ce face. O mulţime de întrebări se nasc acum în mintea ta, dar tot el ţi le poate lămuri, deci stai prin preajma sa ca un burete gata să absoarbă informaţie.

BALANȚĂ

Parcă se luptă două personalităţi diferite în sufletul tău, una îndemnându-te la acţiune, la schimbare, la o exprimare mai clară a propriilor dorinţe, în timp ce cealaltă te trage înapoi, spunându-ţi să stai în banca ta deocamdată. Lasă latura ta pozitivă şi tonică să iasă la iveală, nu accepta dominarea pesimismului, pentru că nu e momentul pentru a rămâne în umbră. Arată cine eşti, ce poţi, bucură-te de ceea ce reprezinţi, pentru că poate fi un moment bun să te remarci. Dacă te retragi în planul doi, dai dovadă de o oarecare neîncredere în calităţile tale şi dacă tu nu te placi aşa cum eşti, nici ceilalţi nu te vor aprecia la justa valoare. Iubeşte-te mai mult pe tine însuţi!

SCORPION

Eşti impulsionat de un gând nou, incitant, atractiv, care devine mistuitor pentru o fire pătimaşă ca tine. Nu te laşi până nu-i dai startul şi nu-l pui pe o linie ascendentă ca apoi să-l alimentezi cu multă energie pozitivă ca să evolueze repede spre scopul propus. Nerăbdarea creşte tocmai pentru că ai maximă încredere în acest ţel şi eşti foarte convins că vei ajunge acolo prin forţe proprii. Nimeni nu te poate opri acum din avânt, eşti mult prea montat în această direcţie şi nu te mai poţi opri până nu ajungi la capăt, la împlinirea marelui tău vis care te atrage ca un magnet irezistibil. E perfectă atitudinea aceasta de învingător convins că poate orice îşi pune în cap!

SĂGETĂTOR

Pleci la drum fără nicio tragere de inimă, considerând totul o simplă obligaţie de serviciu sau pentru a-i face altuia pe plac. Îţi sacrifici timpul pentru a duce la îndeplinire această sarcină şi tocmai pentru că o faci doar pentru a scăpa de o obligaţie, faci totul fără nicio plăcere şi te întorci acasă frânt de oboseală. Dar măcar eşti mulţumit că ai şters de pe lista de datorii una care necesita eforturi suplimentare din partea ta. Nu prea ştii ce te aşteaptă pe parcursul călătoriei, dar te laşi complet pe mâna celui care te conduce la destinaţie.

CAPRICORN

Ajungi la capătul unui proiect care îşi arată deja urmările palpabile. Poate efectele sunt şi de natură financiară, dincolo de satisfacţia muncii împlinite, deci cu atât mai mare e bucuria. A fost un efort colectiv, nu ai fi ajuns aici fără contribuţia unui grup mai larg de persoane, iar acum a venit momentul să vă apreciaţi unii altora rolul jucat, să vă arătaţi reciproc recunoştinţa şi să împărţiţi echitabil roadele. E o zi cu iz festiv, pentru că ai ceva minunat de sărbătorit alături de alte persoane care au fost alături de tine în ultima perioadă. Împreună aţi depus eforturi, iar acum, tot împreună, celebraţi cu bucurie victoria!

VĂRSĂTOR

Lumea şi aşa te priveşte uneori ca şi cum ai fi de pe altă planetă, pentru că eşti mai diferit, mai original, mai special din multe puncte de vedere. Dar nu trebuie să renunţi la viele tale înalte doar pentru a le fi lor pe plac. Fii tu aşa cum eşti, mergi pe drumul tău, chiar dacă pare complet paralel faţă de al multora din jurul tău. Tu eşti cu un pas înaintea tuturor şi e normal să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Eşti mai evoluat din multe puncte de vedere, mental spiritual, emoţional, şi n-are rost să renunţi la ştacheta ta foarte ridicată doar pentru a fi în rând cu restul lumii. N-au decât să te urmeze ei pe tine acolo, sus!

PEȘTI

Fii cinstit cu tine însuţi şi spune-ţi, în sinea ta, că e timpul să te schimbi, să modifici ceva la tine. Nu are rost să-ţi fie frică de această renaştere, pentru că oricum presimţeai că vine, dar te tot ţineai de ceea ce cunoşteai deja, ca nu cumva să greşeşti. N-ai motive de teamă, eşti în cea mai bună perioadă de remodelare a propriului tău eu, dar trebuie să recunoşti cât se poate de sincer că nu tot ce ai, ce ştii, ce faci e perfect, şi de acolo e bine să începi marea transformare. Priveşte-te ca şi cum n-ar fi vorba de tine şi spune cu mai mult curaj şi cu sinceritate: ar trebui să..., ar fi bine pentru tine să..., e în avantajul tău să... şi apoi chiar să pui în aplicare propriile îndrumări.

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
1620 locuitori

Singureni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Singureni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea Singureni se află la distanța de 40 km de orașul Rîșcani și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1620 de oameni. Satul Singureni a fost menționat documentar în anul 1559.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.