24 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 1911
Horoscopul pentru 24 iulie 2020
24 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 1911

Horoscopul pentru 24 iulie 2020

BERBEC

Abia aştepţi etapele următoare ale unui proiect pe care l-ai început cu mult entuziasm. Eşti conştient că succesul depinde numai de eforturile proprii, tocmai de aceea faci tot ce-ţi stă în putinţă. Eşti mulţumit de modul în care se conturează deja rezultatele către care ai pornit şi fiecare clipă care te apropie şi mai mult de finish, îţi amplifică ambiţia şi dorinţa de succes. Fiecare reuşită de pe parcurs devine startul către un alt nivel şi, din aproape în aproape, se clădeşte un succes de toată frumuseţea. E bine să-ţi etapizezi ascensiunea, fără să-ţi stabileşti direct rezultatele finale, ci pe cele intermediare, pas cu pas.

TAUR

E o plăcere să vezi ce repede şi ce bine evoluează unele proiecte la care îţi aduci contribuţia. Te stimulează să mergi mai departe cu încredere şi curaj, pentru că toate reuşitele de pe parcurs devin punctul de plecare spre etapele următoare. Ai prins parcă un vânt prielnic ce îţi împinge corabia la viteză maximă: fă tot ce-ţi stă în putinţă să menţii acest ritm excelent pentru că, dacă nu îţi pierzi elanul şi interesul către ce te aşteaptă la final, roadele se vor materializa foarte repede. Trage tare, insistă, nu te culca pe laurii victoriei după un prim succes, ci continuă cu şi mai multă pasiune!

GEMENI

Chiar dacă nu eşti pe deplin mulţumit de felul cum evoluează anumite planuri, printr-o simplă schimbare a polarităţii gândurilor tale, lucrurile ar putea reveni foarte uşor la normal. Începe de azi să-l înlocuieşti pe nu cu da, pe imposibil cu posibil, eşecul cu succesul, supărarea cu bucurie, şi orizonturile se vor lumina ca prin farmec. Eşti capabil de această fantastică transformare a gândurilor tale, adu-ţi aminte ce bine ai rezolvat unele aspecte în trecut doar pentru că ai gândit pozitiv. Poţi la fel şi acum, deci ce schimbare trebuie să faci? Îl înlocuieşti pe nu cu da? Da! Deci vezi că se poate!

RAC

Încetul cu încetul se face oţetul, aşa spune o vorbă, ca atare marile tale vise se ridică la fel! Eşti pe calea cea bună spre prosperitate şi belşug, fii sigur de asta, dar ai răbdare! Nicio recoltă nu se coace peste noapte. E nevoie de timp şi de aşteptare, crezând cu tărie că la finalul acestui drum lung se află roadele cele mai bune! Continuă să investeşti tot ce ai mai bun în tine pentru a clădi acel edificiu la care visezi, dar cu garanţia mentală că ceea ce vei obţine la capăt va fi chiar mai bun decât ai fi putut vreodată crede. Creativitatea ta clădeşte succesul. deci pune-o la treabă, etapă după etapă.

LEU

Nu ştii cum să tratezi veştile care vin azi din toate părţile, pentru că sunt foarte contradictorii. Ai şi motive de distracţie şi de bună dispoziţie, dar în clipa următoare auzi ceva din extrema cealaltă. Poate fi o zi cu stări la extreme: dacă porneşti ziua prost, cu sufletul împovărat de griji şi tristeţe, sigur apare ceva care să te facă să te simţi din nou bine, dar se poate şi invers totuşi. Să te trezeşti cu un chef grozav de distracţie, optimist şi tonic, dar să nimereşti printre oameni supăraţi şi îngrijoraţi care te influenţează negativ. Ai parte de ambele feţe ale monedei în aceeaşi zi.

FECIOARĂ

Azi ai ocazia să te ridici pentru aceste valori în care crezi şi lupţi cu mult curaj până la victoria finală. Fie că lupţi pentru drepturile tale, fie că te foloseşti de aceste arme pentru a face altcuiva dreptate, te simţi puternic în această postură. Tu ai la dispoziţie mijloace incontestabile prin care poţi scoate adevărul la lumină, deci ridică-te pentru un scop nobil sau umanitar, pentru cei care nu au forţa de a-şi face singuri dreptate, pentru cei defavorizaţi sau mai puţin norocoşi. Le vei câştiga recunoştinţa pentru totdeauna!

BALANȚĂ

Ai avea nevoie de mai mult timp de gândire înaintea unei decizii finale, deoarece acum eşti foarte derutat de variantele pe care le ai la dispoziţie. Ambele au ceva de oferit, ambele par la fel de interesante, încât, dacă ai putea, le-ei alege pe amândouă simultan. Dar nu se poate, ca atare ia-ţi timp suficient de analiză înainte de a spune ce ai ales, ca să nu regreţi mai apoi că cealaltă cale ar fi fost mai bună. Până la urmă te vei opri asupra unui singur sens, cel care va avea urmările cele mai promiţătoare, dar totuşi nu te grăbi la prima idee care-ţi apare în cale!

SCORPION

Nu judeca pripit situaţia prin care treci, pentru că mai sunt încă unele etape de parcurs până ajungi la un nivel mai limpede, pe care să-l poţi înţelege corect. Mai aşteaptă, lucrurile sunt încă într-o continuă schimbare, nu se poate spune că a atins nivelul maxim de la care poţi extrage o concluzie. Mai ai răbdare, nu te avânta în analize retroactive şi nici în planuri de viitor, cât timp mai e încă loc de multe modificări ale traseului. Mergi mai departe, să vezi încotro duce acest drum, dar nu te grăbi să exprimi o părere. Nu ar fi decât o concluzie intermediară!

SĂGETĂTOR

Pune-ţi mai mult creativitatea la treabă, trecând la nivelul următor al marilor tale planuri care evoluează foarte bine. De fapt, eşti prins într-un angrenaj atât de pozitiv, încât treci din succes în succes, ca şi cum ai urca pre o scară ce va duce în final la împlinirea visurilor tale. Mergi mai departe în acelaşi ritm, investeşte aceleaşi resurse minunate ce vin din mintea ta, pentru că tu singur îţi creezi lumea. Chiar dacă unii vor spune că visezi frumos şi tu construieşti de fapt o lume de basm, atât timp cât tu crezi în ea, va căpăta contur foarte repede. Creezi cu gândul ceea ce vrei să obţii iar reuşita nu e departe!

CAPRICORN

Eşti omul de care alţii au nevoie pentru a contribui cu ceea ce ştie mai bine în rezolvarea unei probleme complicate. Tu deţii informaţia, soluţia sau mijloacele concrete de a face lucrurile să evolueze într-o direcţie bună, pentru că priveşti lucrurile dintr-un unghi mai pragmatic. Nu faci nimic până nu eşti sigur că ai aflat tot ce trebuia pentru a te apuca de treabă, ca atare consideri că ai ajuns acel nivel care să-ţi permită să construieşti totul pe îndelete spre succesul final. Eşti conştient că nu e uşor, dar ştii ce trebuie făcut etapă cu etapă.

VĂRSĂTOR

Când mergi pe un teren stabil, nimic nu te poate abate de la calea cea dreaptă. Eşti un exemplu de responsabilitate şi maturitate, faci totul organizat, cu cap, pentru că ai o idee foarte clară în minte pe care vrei s-o transformi în realitate. Ai reuşit şi altădată să faci ceva similar, deci nu ar fi prima oară, tocmai de aceea ajunge să repeţi reţeta de succes de odinioară cu aceeaşi stăpânire de sine. Se va dovedi a fi cheia succesului astăzi, pentru că eşti foarte sigur pe tine şi pe ceea ce vrei şi poţi să obţii.

PEȘTI

Nu te teme de cei care sunt în preajma ta şi încearcă să te manipuleze cu tot felul de zvonuri alarmiste şi informaţii false. E modul lor de a-i da la o parte pe alţii, pentru că au o anumită putere asupra celor din jur apelând la astfel de tertipuri incorecte. Nu le permite asta: eşti mai bine informat, mai puternic, mai sigur pe tine, deci nu trebuie să te laşi dominat de asemenea comportamente. Treci peste aceste temeri, nu accepta minciunile altora, ci caută să te impui doar prin adevăr şi corectitudine. Cât timp scoţi la lumină dovezi incontestabile, scrise negru pe alb, şi nu te abaţi de la adevăr, nimeni nu te poate învinge!

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
306 locuitori

Hagichioi este un sat din cadrul comunei Albota de Jos, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Taraclia și la 152 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 306 oameni. Satul Hagichioi a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.