25 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2812
Horoscopul pentru 25 iulie 2020
25 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2812

Horoscopul pentru 25 iulie 2020

BERBEC

Dacă vrei să ai o zi de succes, încearcă să faci echipă cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care ai şi tu încă foarte multe de învăţat. Stai mai mult în compania celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, a prietenilor dintr-o generaţie superioară celei din care faci parte, pentru că sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le părerea, pentru că ei văd lucrurile cu totul altfel decât tine, de la nivelul experienţei lor bogate de viaţă şi se arată dispuşi să ţi-o împărtăşească şi ţie, cu drag.

TAUR

Vestea care ajunge azi la urechile tale are un efect foarte stimulativ asupra ta, pentru că deschide o perspectivă nouă asupra viitorului. Ştii mai bine încotro te îndrepţi, eşti mai sigur pe rezultatele care te aşteaptă la final şi depui eforturile care ţi se cer cu multă pasiune, convins că totul va ieşi bine. Ai nevoie de acest stimulent, de aceea ascultă cu luare aminte tot ce au ceilalţi de spus pe această temă, pentru că te poţi întâlni cu o persoană care are pentru tine un cuvânt cu impact major asupra sensului de mers. El devine motorul principal al viitoarelor tale succese.

GEMENI

Eşti nesigur pe unele aspecte şi se vede că mergi ca pe o gheaţă subţire, prudent, temător şi pesimist deopotrivă. Nu prea ai motive de bucurie sau de optimism, de parcă s-au adunat în jurul tău numai oameni care îţi prezintă viitorul în cele mai sumbre lumini, care te opresc din elan când ai mai multă energie sau care te influenţează şi pe tine în mod negativ. Nu ar trebui să ţii cont de factorii de stres din jur, pentru că tu ştii mai bine pe ce te poţi baza, şi în fond, fiecare intră în joc cu resursele proprii către succes. Tu ai destule, foloseşte-te de ele, nu te mai îndoi!

RAC

Profită de week-end pentru a-ţi încărca şi tu bateriile. Nu-ţi propune nimic dificil pentru azi, ia o pauză din tot ce făceai şi nu te mai gândi la nimic. Permite-ţi somn de voie, multă odihnă, activităţi sedentare prin jurul casei, pentru că stai cam prost la capitolul energie. Îţi lipseşte cheful, vlaga, entuziasmul, şi, chiar dacă te-ai apleca asupra vreunui plan potrivit finalului de săptămână, vei vedea că nimic nu-ţi iese bine. Nici pe ceilalţi nu te poţi baza, pentru că dai peste persoane la fel de lipsite de energie, ca şi tine!

LEU

Banii vin şi se duc într-o clipă, dar norocul tău e că ştii pe ce resurse te poţi baza şi nu intri în panică atunci când vezi că banii abia intraţi în portofel au şi plecat de la tine. Banii sunt făcuţi să circule, ca atare tu nu fugi de plăţi, de facturi, de achitarea obligaţiilor acestei perioade a lunii, pentru că eşti conştient că nu poţi scăpa de ele oricât ai încerca. Plăteşte ce ai pe lista de sarcini pentru azi, pentru că te vei simţi mult mai bine după ce le vei da la o parte. Dacă sunt mai multe plăţi mici achitate dintr-un foc, cu atât mai plăcută senzaţia de relaxare de după!

FECIOARĂ

In aceasta zi vei reusi sa iti duci la bun sfarsit unele planuri pe care le aveai in gand. Relatiile cu cei din jur decurg din ce in ce mai bine si anumite persoane vor dori sa te sprijine in proiectele pe care le vei incepe. Fii atent totusi la ceea ce faci, deoarece risti sa iei cateva decizii ce nu te vor satisface.

BALANȚĂ

Uneori, visele nu se împlinesc, dar nu trebuie să vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamăgire. E semn că nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil într-un anumit moment al vieţii. Acelaşi sentiment îl vei avea şi tu astăzi, că un mare scop se destramă, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar întotdeauna apare un plan de rezervă. Poate la prima vedere nu-ţi convine înlocuitorul pe care îl primeşti în schimb, dar după un timp îţi vei da seama că planul de rezervă a fost mai bun chiar şi decât ideea ta iniţială. Nu intra în panică, ci foloseşte-te de ceea ce ţi se oferă!

SCORPION

Un hop financiar te obligă să opreşti orice afacere în derulare până la noi ordine. Posibil să resimţi un gol în portofel, peste care vei trece, dar cât timp nu primeşti bani în plus care să acopere lipsa, nu poţi merge mai departe în ce ţi-ai propus. Poate e vorba de o amânare a unei plăţi, de incapacitatea de a-ţi achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpăra acum un obiect pentru care ai făcut deja sacrificii, ca atare e bine să laşi investiţiile pe altădată. Momentan, nu mai sunt posibile şi nici recomandabile, dar în curând se va reechilibra balanţa.

SĂGETĂTOR

Uneori, visele nu se împlinesc, dar nu trebuie să vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamăgire. E semn că nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil într-un anumit moment al vieţii. Acelaşi sentiment îl vei avea şi tu astăzi, că un mare scop se destramă, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar întotdeauna apare un plan de rezervă. Poate la prima vedere nu-ţi convine înlocuitorul pe care îl primeşti în schimb, dar după un timp îţi vei da seama că planul de rezervă a fost mai bun chiar şi decât ideea ta iniţială. Nu intra în panică, ci foloseşte-te de ceea ce ţi se oferă!

CAPRICORN

Visul tău cel mare prinde contur din ce în ce mai bine, ceea ce te motivează la maximum! Tragi tare, faci paşi mari spre împlinirea lui şi, cât timp depinde numai de eforturile tale, eşti capabil de adevărate minuni. Ai toate motivele de satisfacţie când vezi cum înaintează planurile tale! Unii au spus că visezi mult, că ai ţeluri imposibile, dar le poţi demonstra practic faptul că tu nu numai visezi frumos, dar deţii şi toate instrumentele şi resursele pentru a ajunge acolo unde visezi. Trage tare, pentru că merită eforturile, căci ţinta ta cea mai înaltă este aproape!

VĂRSĂTOR

Nu pune la suflet finalul de drum cu care dai piept astăzi. Da, primul şoc e sever şi dureros, dar, după o vreme, privind înapoi, îţi vei da seama că acest final era exact ceea ce aveai nevoie. Acum te poţi relaxa, te poţi detaşa de tot ce a fost, închizi acel capitol pentru a te putea concentra la altceva, poate mult mai plăcut ţie. Veştile acestei zile conţin o oarecare doză de tristeţe, dar întotdeauna există şi o faţă ascunsă a lucrurilor. Exact ceea ce nu se vede acum este ce putea ieşi mai bun de aici, deci nu te întrista! Vezi că există totuşi şi jumătatea plină a paharului!

PEȘTI

Nu te poţi exprima în mediul în care te afli, de parcă există cineva acolo care îţi taie elanul, care îţi pune pumnul în gură şi nu te lasă să spui ce gândeşti. E o cenzură greu de suportat, de aceea nici nu vei da randament în asemenea condiţii, deoarece ai senzaţia că eşti redus la tăcere de oameni mai agresivi din fire, autoritari şi severi, poate şi fără să aibă acest drept. Ba mai mult, te simţi umilit în faţa unor oameni cu un nivel intelectual mult mai redus, deci e normal să vezi dialogul cu ei ca pe un mare blocaj de comunicare. N-ai cu cine discuta, pentru că ei refuză din start colaborarea, schimbul de idei, încercând doar să se impună.

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
1349 locuitori

Taxobeni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Taxobeni, Hrubna Nouă și Vrăneşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Fălești și la 141 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1349 de oameni. Satul Taxobeni a fost menționat documentar în anul 1598.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.