02 octombrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2363
Horoscopul pentru 2 octombrie 2020
02 octombrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2363

Horoscopul pentru 2 octombrie 2020

BERBEC

Ceea ce ar fi trebuit să fie un dialog amabil şi plăcut, se poate transforma repede într-o luptă de orgolii. Egoul tău intră în conflict cu egoul celui din faţa ta şi se pare că niciunul nu se lasă mai prejos, dorind cu tot dinadinsul să aibă ultimul cuvânt. Tocmai pentru că ştii că lucrurile pot denatura spre o dispută inutilă, care să vă strice amândurora ziua. Ar fi bine să apelezi la tot arsenalul tău de diplomaţie şi amabilitate, ca să restabileşti repede atmosfera paşnică în acest dialog. Unul trebuie să cedeze şi a coborî tonul nu e deloc un semn că ai fi mai slab, ci doar că eşti convins că problema de faţă se poate soluţiona şi cu duhul blândeţii. Jos armele!

TAUR

Nimic nu se construieşte peste noapte. Ca atare nici relaţia pe care tocmai o începi acum nu poate ajunge la punctul său maxim cât ai clipi. Ai răbdare, investeşte tot ce ai mai bun în ea, fă în aşa fel încât să vă cunoaşteţi mai bine. Fiecare zi care trece mai pune o cărămidă la relaţia voastră, deci trebuie să fii conştient că nici nu poţi spune foarte clar, deocamdată, încotro mergeţi. Important e că relaţia evoluează frumos în faţa ta, dar e cale lungă până îşi va arăta adevărata valoare. Orice prietenie, orice iubire, orice colaborare, orice relaţie e o şcoală: învăţaţi amândoi, predaţi amândoi la această şcoală.

GEMENI

Din optimismul debordant cu care tratezi tot ce se petrece în jurul tău se nasc azi proiecte creatoare de excepţie. Eşti stimulat să visezi până departe, ai curajul să adaugi noi şi noi detalii la scopul propus şi eşti încântat să vezi ce bine evoluează toate într-o direcţie promiţătoare. Primeşti suficiente garanţii, informaţii folositoare, îndrumări benefice ce duc spre scopul ales, încât nu stai pe loc, ci foloseşti fiecare clipă pentru a mai completa cumva tabloul frumos pe care îl creezi. Bucuria cu care priveşti rezultatele visate te împinge mai repede înainte, ca atare fă şi azi un pas într-acolo!

RAC

Chiar dacă nu ai curaj să spui chiar acum, pe loc, că planul la care visezi este În totalitate realizabil, nu te lua după senzaţia de moment. Da, poate există şi animozităţi, poate ai dat piept cu suficiente amânări şi refuzuri, dar ai să vezi într-o zi că toate aceste piedici de pe parcurs au avut rostul lor. Cui îi plac uşile trântite în nas, ai să spui? Nimănui, dar când vei ajunge la final vei înţelege, ba chiar vei aprecia, că ţi s-au dat atâtea hopuri pe parcurs, pentru că şi ele făceau parte din şcoala vieţii. Ai învăţat să lupţi, să nu renunţi, să crezi cu tărie în succesul final, să nu abandonezi, altfel cum ai fi aflat că le poţi face pe toate? Nu tot ce pare greu sau rău, la prima vedere, chiar e în dezavantajul tău!

LEU

Priveşte azi cu deschidere în jurul tău, pentru că poţi întâlni o persoană ce se va dovedi a fi cel mai de încredere ghid într-un moment de derută. Datorită sfaturilor pe care ţi le oferă cu inima deschisă, datorită experienţei sale de viaţă pe care ţi-o împărtăşeşte cu sinceritate, ai multe de învăţat. Foloseşte-te de îndrumările sale, pentru că ştie ce spune, sunt reţete de succes deja verificate şi informaţii bine documentate, deci nu are rost nici să întrebi din alte surse dacă e bine aşa şi nici să-l priveşti cu suspiciune. Va veni o zi când, privind înapoi, îţi vei da seama câte lucruri bune au apărut în viaţa ta din clipa în care ai început să-i asculţi sfaturile!

FECIOARĂ

Deşi eşti prezent aici şi acum şi dai impresia că eşti total implicat în ceea ce se petrece în jurul tău, tu de fapt eşti cu gândul în altă parte. Nu poţi să nu te gândeşti clipă de clipă la cu totul altceva, la o persoană de departe – nu la cei de lângă tine, la un plan de viitor – nu la cel de care te ocupi acum, la un moment din timp care va veni cândva – şi nu la prezentul tangibil. Norocul tău e că reuşeşti să te descurci la fel de bine pe ambele planuri, semn că nu neglijezi prezentul cu gândul la viitor. Dai dovadă de o perfectă organizare a resurselor tale, pentru că nimeni nu-ţi va putea reproşa că eşti cu gândul în altă parte: te concentrezi la fel de eficient şi de serios şi la ceea ce e concret în faţa ta, şi la ceea ce abia se naşte în mintea ta.

BALANȚĂ

Bugetul s-a cam terminat şi când faci calcule la finalul unei perioade foarte încărcate din punct de vedere financiar, rezultatele nu sună promiţător. Dacă tot ştii că mergi pe un teren fragil, poţi lua unele măsuri de precauţie ca să nu te întinzi mai mult decât ţi-e plapuma, sau chiar să mai renunţi la unele cheltuieli, dacă pot aştepta. Atât banii care vin, cât şi cei care pleacă din cont, cunosc unele întârzieri şi hopuri enervante, de aceea va trebui să faci paşi cumpătaţi ori de câte ori vine vorba de o decizie cu impact financiar. Nu cheltui peste măsură şi nici nu crede în promisiuni de câştig deocamdată iluzorii.

SCORPION

Chiar dacă e agitaţie mare în jurul tău şi părerile vehiculate par să se bată în cap, vei descoperi într-o zi că era necesară această luptă de idei. Tocmai prin varietatea lor şi prin energia emanată de acest conflict de opinii se va ajunge mai repede la o concluzie, pentru că fiecare îşi va pune mai intens mintea la contribuţie pentru a ajunge la o soluţie. Nu privi discuţiile cu ceilalţi ca pe un atac la persoană, ci ca pe o provocare ce are ca scop găsirea unei soluţii care să mulţumească pe toată lumea, dar trebuie să fii conştient că o vreme spiritele vor fi mai încinse!

SĂGETĂTOR

Nu te simţi bine în mediul în care te afli azi, ci gândul tău e în cu totul altă parte. Dacă ar depinde de tine, ai fugi din acel loc în care planează boala, tristeţea, sărăcia, pentru că te influenţează negativ mult prea tare, încât îţi va strica şi ţie ziua. Eşti o fire impresionabilă, ca atare poveştile celor din jur – care văd în tine o ureche bună de ascultat sau un umăr bun de plâns – te vor atinge rapid la coarda sensibilă. Nu ai nevoie de aşa ceva, pentru că ai şi tu propriile tale probleme, ca atare nu trebuie să accepţi să te împovăreze şi cu ale lor. Ieşi din acest mediu!

CAPRICORN

Pregăteşte-te pentru un hop greu de trecut, mai bine zis imposibil de trecut ca atare poate fi finalul brusc al unei etape. Vezi cu ochii tăi cum tot ce ai construit până acum se dărâmă, pentru că nu ai ales bine momentul în care ai pornit sau nu ai urmat căile corecte pentru a ajunge la ce ţi-ai propus. E nevoie de un abandon, să pui punct aici unei situaţii, fără a mai încerca să redresezi nimic, pentru că nu mai e în avantajul tău. Un rămas bun categoric, un blocaj total sau destrămarea completă a unui plan sunt decizii radicale pe care trebuie să le iei pe loc.

VĂRSĂTOR

Când faci ceva, fă-o complet, adică nu te mai gândi şi la alte variante şi nu aştepta să apară eventuale alte direcţii. Succesul acestei zile cere o implicare totală în tot ce faci, investind toată energia, concentrarea şi voinţa ta în acel lucru. Numai aşa roadele vor fi excelente! Cu încredere deplină în scopul tău cel mare, ai să vezi ce repede apar, de pretutindeni, resursele de care ai nevoie pentru a duce ceea ce faci la nivelul maxim. E o plăcere să lucrezi în aceste condiţii, având un ţel atât de mare de atins şi o ambiţie imensă de a ajunge acolo prin forţe proprii, dar bazându-te, totodată, cu deplină încredere, în ceilalţi.

PEȘTI

Ai mare grijă la felul în care te adresezi unei persoane aflate în impas, pentru că tonul tău scapă de sub control şi tinde spre răutate şi agresivitate. Nu merită nimeni să-i vorbeşti aşa, nici măcar dacă ai motive clare să ataci, deci temperează-ţi nervii ca nu cumva să fii luat de val şi să-i reproşezi lucruri de care nu se face vinovat. Orbit de agresivitate, ai putea aluneca spre critici injuste pe care celălalt nu le va tolera şi poate reacţiona la fel de dur. Nu judeca dacă nu ai şi dovezi certe în acest sens!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1785
Populația:
62 locuitori

Meşeni este un sat din cadrul oraşului Iargara, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Leova și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 62 de locuitori. Satul Meșeni a fost menționat documentar în anul 1785.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.