06 octombrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2000
Horoscopul pentru 6 octombrie 2020
06 octombrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2000

Horoscopul pentru 6 octombrie 2020

BERBEC

Nu te gândi cu dispreţ sau cu o atitudine de perpetuu nemulţumit la lucrurile bune pe care le ai, pentru că, dacă te-ai raporta un pic la cei care nu au ceea ce deţii tu acum, ţi-ai da seama cât de norocos eşti. Apropie-te de cei care nu au avut aceeaşi soartă fericită ca a ta, pentru că sigur, prin comparaţie, îţi vei da seama cât de bogat eşti, şi oferă-le ceva din cea ce ai. Că e preaplinul sau din puţinul tău, te vei simţi de o mie de ori mai fericit să poţi vedea pe cineva care chiar suferă de lipsuri majore că a primit ceva de la tine. Dăruieşte, oferă, dedică-te sincer celor suferinzi, pentru că ceea ce primeşti înapoi din asemenea gesturi contează mai mult decât toate lucrurile materiale de care ai parte zi de zi.

TAUR

Munceşti cu pasiune, pe deplin implicat în ceea ce vrei să obţii. Ambiţia ta creşte pentru că e în joc imaginea ta şi ai dori să laşi o impresie ireproşabilă. Demonstrezi, prin tot ceea ce faci, că eşti un expert în domeniul tău de activitate, un specialist desăvârşit, un am perfect competent şi total potrivit pentru rolul pe care îl joci cu talent şi succes. Ce iese azi din mâinile sau din mintea ta merită nota zece cu felicitări, şi asta numai pentru că îţi pui în joc toate resursele pozitive, tot ce ai tu mai bun în tine, fără a aştepta nimic în schimb decât propria satisfacţie. iubeşti ceea ce faci, nu te plângi de piedici sau de lipsuri, ci reuşeşti să pui în valoare cât de bun eşti în ceea ce faci, şi nu cât de greu îţi este!

GEMENI

Nu te aştepta ca toate să-ţi meargă strună la serviciu, deoarece vei avea mereu impresia că există ceva sau cineva care se opune planurilor tale. Nu găseşti colaboratori cooperanţi, şefii au mereu ceva de criticat iar contactul cu autorităţile este de-a dreptul anevoios. Cel mai greu e să treci peste birocraţia iritantă, pentru că peste tot eşti trimis la plimbare de câte un funcţionar nervos. Stresul se acumulează iar rezultatele zilei sunt mult sub aşteptări din cauza nervilor generaţi de oameni obositori.

RAC

Nu întotdeauna iubirea conţine doar fluturaşi şi îngeraşi roz plutind pe deasupra ta, ci mai vine şi cu evenimente negative, ce nasc suferinţe. Cam aceasta e atmosfera acestei zile şi, de câte ori vine vorba de iubire, parcă ai prefera să nu existe… Riscul unui eşec sentimental e mare, ori pentru că te îndrăgosteşti de cine nu merită, ori pentru că tu însuţi eşti gata să dezamăgeşti un suflet care aşteaptă enorm de la tine. Ai grijă cui îţi oferi iubirea azi, dar, mai ales, cum te comporţi cu persoana iubită, pentru că eşti gata-gata să-i răneşti sufletul.

LEU

Ai mare grijă încotro porneşti azi, deoarece eşti în faţa unei perspective noi, promiţătoare, dar care ar putea fi o pistă falsă. Cineva urmăreşte să te inducă în eroare şi apelează la mijloace mincinoase pentru a te atrage în joc. Tu nu ai nimic de câştigat de pe urma sfaturilor sale, dar el da, deci ar fi bine să deschizi bine ochii şi mintea ca să nu investeşti energie şi timp într-un sens care nu duce acolo unde vrei tu. Fii atent la semnalele care vin din diverse direcţii şi care anunţă că cel de lângă tine e un pericol pentru interesele tale.

FECIOARĂ

Trebuie să îţi organizezi foarte bine timpul, pentru că ai un program foarte încărcat de tot felul de sarcini mărunte. Aparent, sunt neimportante, sunt fleacuri care nu merită prea multă atenţie, dar pentru că a sosit şi vremea lor, trebuie să te dedici lor cu prioritate. În momentul când le vei duce pe toate la îndeplinire, vei vedea că agenda ta se aeriseşte dintr-o dată, pentru că ai reşit să ştergi de pe listă o mulţime de lucruri minore. Nu îţi dai seama de greutatea lor până ce nu te eliberezi de ele.

BALANȚĂ

Nu aştepta ceva anume doar dintr-o singură direcţie, pentru că s-ar putea ca paleta de opţiuni să fie mai largă decât o vezi tu acum. Aştepţi iubire de la o anumită persoană, aştepţi veşti bune doar dintr-o singură direcţie, îţi legi aşteptările de o singură pasiune, or lucrurile bune pot apărea din sute de direcţii interesante. Fii deschis la alternative, nu-ţi seta visele spre un unic scop, pentru că ar putea trece pe lângă tine multe alte idei la fel de bune. Fii gata să primeşti şi lucruri noi, pe care nici nu le-ai remarcat înainte, tot aşa cum trebuie să fii gata să renunţi la alte idei, pentru că nu sunt singurele bune în această situaţie. Ia vezi câte feluri ai în meniu, nu doar cel pe care îl consumi din obişnuinţă de fiecare dată!

SCORPION

Atâtea planuri măreţe te motivează, dar te şi epuizează la un moment dat, ca atare revino un pic cu picioarele pe pământ ca să te odihneşti. Unii spun că parcă ai trăi prin stele, că visezi cu ochii deschişi, că nu se poate vorbi cu tine cât timp eşti concentrat numai la ţelurile tale cele mai înalte. Ai tot dreptul să visezi până departe, dar nu cumva scapi din vedere lucrurile imediate, cele mai apropiate? Ia o pauză din atâtea proiecte megalomanice, şi ocupă-te şi de fleacurile banale de zi cu zi, că altfel se adună prea multe şi te vor copleşi într-o zi. Nu e o ruşine să-ţi asumi sarcini mărunte, ca mersul la piaţă, bucătăria sau curăţenie, doar pentru că tu visezi lucruri de dimensiuni galactice! Le poţi face pe amândouă: şi banalul, şi colosalul!

SĂGETĂTOR

În mediul tău obişnuit, în care toate păreau aşezate pe un teren banal şi liniştit, apare astăzi o situaţie neprevăzută care-ţi dă peste cap tot calmul. E o veste cu efect fulgerător, care cere din partea ta o reacţie foarte promptă. Nu ai timp de gândire şi nici de acţiune, ci trebuie să fii pe fază pentru a interveni rapid. Te poţi trezi cu tot felul de evenimente nedorite: defecţiuni ale aparatelor electrocasnice, cum ar fi un scurt circuit, o plată neprevăzută şi mare care consumă într-o clipă banii puşi deoparte cu greu luni de zile, o boală picată din senin când credeai că ţi-e mai bine, deci cam aşa se traduce atmosfera acestei zile: lucruri care cad din senin fără preaviz şi care îţi strică ţie planurile.

CAPRICORN

Lasă toate fobiile deoparte, nu au ce căuta la o persoană care a trecut prin atâtea în ultimii ani, acum eşti mult mai matur, mai puternic, ai învăţat că nimic nu te poate afecta dacă nu permiţi tu, deci toate aceste motive care îţi creează încă neplăceri la nivel psihic, ar trebui ignorate. Nici tu nu-ţi dai seama de unde ai atâtea frici – să vorbeşti în public, să dai un telefon, să îţi exprimi părerea, să circuli noaptea etc – dar nu contează de unde provin, ci cum le poţi şterge de pe creierul tău. Prin stăpânire de sine, prin care să demonstrezi că eşti acel om puternic pe care îl cunoaşte lumea, şi măcar de ochii lumii, îţi poţi înfrâna fricile. Doar nu ai vrea ca lumea să te vadă că tremuri de la un fleac!

VĂRSĂTOR

Învaţă să renunţi la nu, învaţă să transformi fiecare declaraţie pe care o faci în afirmaţie, pentru că energia cuvântului Da va fi fantastică. Ceea ce porneşti acum, ceea ce visezi să atingi, ceea ce se prefigurează la orizont este posibil numai dacă îmbraci fiecare gând într-o haină pozitivă, strălucitoare, încrezătoare. Poţi orice îţi propui, nu există nici nu pot, nici nu ştiu, ci doar o singură direcţie: spre reuşită. Din momentul când vei folosi cuvântul da cu încăpăţânare, cu insistenţă, chiar şi spre iritarea tuturor, vei vedea că miracolele încep să se arate. Spune da, aşa, mai tare!

PEȘTI

E ciudat modul în care cei din jur te completează, de parcă aceleaşi persoane au şi un efect stimulativ asupra ta, dar şi de piedică. Nu se prea poate vorbi de vreun progres astăzi, ci vei resimţi tot ce faci ca pe un pas înainte şi doi înapoi, dar poate e bine să mai fii tras şi de mânecă în avântul tău, ca să nu greşeşti din prea mult entuziasm. Ia-o mai moale, aşadar, dar nu-ţi pierde energia pozitivă cu care ai pornit la drum, deci ţine cont şi de avertismentele care vin de la cei de pe margine, pentru că ei văd diferit lucrurile.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
1766 locuitori

Ghiliceni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cucioaia, Ghiliceni și Cucioaia Nouă. Localitatea se află la distanţa de 16 km de oraşul Teleneşti şi la 86 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1766 de oameni. Satul Ghiliceni a fost menționat documentar în anul 1495 cu denumirea Hrișani.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.