10 octombrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 4263
Horoscopul pentru 10 octombrie 2020
10 octombrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 4263

Horoscopul pentru 10 octombrie 2020

BERBEC

Eşti foarte preocupat de trecutul tău, de copilărie, de vremea când te aflai la casa părintească, pentru că revine acum în actualitate ceva din acele vremuri. Poate nu sunt cele mai frumoase amintiri care-ţi revin acum în memorie, ci episoade triste, melancolii şi nostalgii apăsătoare, evenimente care te-au marcat şi care te întorc, iar şi iar, în acelaşi loc. A venit vremea să închizi sipetul de amintiri. Ce a fost a fost, face parte din experienţa ta de viaţă, dar nu are rost să îţi tot aduci aminte de cele întâmplate cândva. Ţi-ai învăţat lecţia, deci nu te mai refugia în trecut: nici în amintirile frumoase de care ţi-e dor, dar nici în amintirile triste… care te dor.

TAUR

La ton ridicat, tu răspunde cu toleranţă, la critici, tu răspunde cu apreciere, la nervi, tu răspunde cu bunătate, pentru că numai aşa poţi contracara atitudinea agresivă din partea celor cu care intri azi în contact. Nu pune la suflet răutăţile lor, ci încearcă să-i înţelegi tu pe ei, să le tolerezi nazurile şi hachiţele inerente într-o perioadă atât de tensionată, deci taci şi suportă, pe cât posibil. Nu turna gaz pe foc la o banală ceartă, pentru că i-ai putea dezarma mult mai uşor cu vorbă dulce şi cu amabilitate, decât dacă ai folosi aceleaşi arme! Zâmbeşte, chiar dacă ceilalţi ţipă: aşa se vor potoli mai repede!

GEMENI

Dacă vrei să ai o zi de succes, încearcă să faci echipă cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care ai şi tu încă foarte multe de învăţat. Stai mai mult în compania celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, a prietenilor dintr-o generaţie superioară celei din care faci parte, pentru că sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le părerea, pentru că ei văd lucrurile cu totul altfel decât tine, de la nivelul experienţei lor bogate de viaţă şi se arată dispuşi să ţi-o împărtăşească şi ţie, cu drag.

RAC

Efortul colectiv la care ţi-ai adus şi tu contribuţia a ajuns într-un punct din care deja se întrevede succesul! Nu uita că nu ai fi ajuns aici fără cei din jurul tău, ca atare cel mai motivant lucru e să vă apreciaţi deschis unii pe alţii, să vă recunoaşteţi fiecare rolul în acest demers care, iată, se apropie de nivelul sperat de toată lumea. Şi tu eşti apreciat pentru ceea ce ai realizat alături de ceilalţi, ca atare nu uita să fii şi tu amabil, generos în cuvinte de laudă, pentru că ele sunt recompensa care vă încântă pe toţi în parte şi vă împing mai departe.

LEU

Prietenii mai în vârstă sunt sursa ta de înţelepciune şi inspiraţie, deci încearcă să apelezi mai des la ei. Există cineva în preajma ta gata să te ajute cu îndrumări bine documentate, provenite din experienţa proprie, deci ai avea numai de câştigat dacă îl ascuţi cu luare aminte. Reţine tot ce-ţi spune, aşează totul în memoria ta, pentru că va veni o zi când te vei folosi de toate aceste informaţii, ba chiar le vei transmite şi tu mai departe celor aflaţi în situaţii similare cu tine acum. 

FECIOARĂ

Planurile pe care le-ai pregătit în cele mai mici detalii împreună cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ţi atrage atenţia că ai scăpat ceva din vedere. Posibil să fi intervenit un impediment, dar care poate fi depăşit cu brio dacă vă uniţi cu toţii forţele, cu mic şi mare, în acelaşi sens. Ascultaţi-vă unii pe alţii, folosiţi-vă de ideile puse la comun, pentru că aceste oprelişti sunt minore şi pot fi date la o parte prin efort comun. Hopurile de acest gen sunt inerente şi aveţi cu toţii ceva de învăţat din ele, dar tot împreună le veţi rezolva.

BALANȚĂ

Sfatul tău face bine unei persoane care a alunecat spre depresie. Are impresia că nimic nu-i mai merge, că bate pasul pe loc, dar tu eşti un exemplu demn de urmat care arată că orice impas de acest fel e doar o provocare menită să scoată la iveală resursele fiecăruia. Cu răbdare, totul e posibil. Şi tu ai trecut prin asta şi s-a rezolvat totul cu bine, deci oferă-i sfaturile tale înţelepte, pentru că te bazezi pe experienţe proprii asumate cu bine. Dacă face ca tine, totul va fi mai uşor, dar momentan e într-o pasă proastă şi are tendinţa de a respinge ajutorul tău.

SCORPION

E o plăcere să-ţi revezi azi rudele mai în vârstă, de la care afli o mulţime de lucruri interesante. Părinţii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignora şi nici nu considera vorbele lor drept o cicăleală, pentru că va veni o zi când te vei folosi de cele auzite azi de la ei. Când vei fi părinte, vei transmite şi tu mai departe aceste învăţături ca atare ţine-le bine minte şi transformă-le în principii sănătoase de viaţă. Prezenţa ta face bine celor dragi ţie, aflaţi deja la vârste onorabile, de aceea ar fi bine să le faci o vizită sau să le dai un semn de viaţă.

SĂGETĂTOR

Ziua e perfectă pentru călătorii, dar nu neapărat pentru deplasări care au un anumit scop, de exemplu o delegaţie la serviciu sau o călătorie de afaceri, ci mai degrabă o excursie de plăcere, în care să ai timpul şi starea potrivite pentru a explora, pentru a vedea, o călătorie în care să nu te împingă nimeni şi nimic de la spate ca să ajungi la o anumită destinaţie, ci să te bucuri de aventura în sine. Şi dacă tot e vorba de aventură, aceasta ar putea fi atmosfera multor deplasări ale zilei, deci nu te aştepta ca totul să meargă lin şi programat de la plecare până la sosire. Ceva ciudat, neprevăzut, incitant va apărea pe parcurs, dar îţi place!

CAPRICORN

Ai de ales între două direcţii la fel de tentante. Pe moment, ai vrea să le urmezi pe amândouă, pentru că nu te poţi opri asupra uneia singure, dar după o vreme vei ajunge la concluzia că nu sunt valabile ambele, că de fapt fugi după doi iepuri care nu duc acolo unde crezi. Ascultă ce-ţi transmite mintea dar şi ceea ce-ţi şopteşte inima, deoarece e o decizie în care ambele resurse ale tale au ceva de spus. Cântăreşte pe îndelete, nu te grăbeşte nimeni să dai răspunsul pe loc, dar alege ceva ce se pliază perfect pe speranţele tale actuale.

VĂRSĂTOR

Ai motive de satisfacţie la finalul unui proiect când deja poţi vedea cu ochii tăi la ce nivel ai ajuns. Ai muncit mult, deşi nu a fost doar contribuţia ta, deci, dacă tot culegeţi acum roadele eforturilor depuse, ar fi bine să vă recunoaşteţi unii altora contribuţia, ca să nu simtă nimeni defavorizat sau folosit. Sigur că e mult mai bine să profiţi singur de nişte condiţii avantajoase, dar dacă a participat şi altul alături de tine la acest succes, împarte victoria şi cu acesta. Aşa veţi fi amândoi la fel de încântaţi de rezultate.

PEȘTI

Finalul la care ai ajuns nu te bucură deloc, pentru că nu este rezultatul pe care l-ai visat. În loc să stai şi să cauţi unde ai greşit şi ce se mai poate salva, te laşi influenţat de anturajul nefast şi aluneci încet spre depresie. Luptă cu această stare, poate mai ai ceva de făcut la proiectul împotmolit, dar, dacă te laşi copleşit de supărarea generală care pluteşte în jur, fii sigur că va fi un eşec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influenţele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alături de tine oameni şi mai trişti, şi mai pesimişti, şi mai împovăraţi de probleme decât tine şi care te pot trage în jos după ei.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1801
Populația:
471 locuitori

Curătura este un sat din cadrul comunei Alcedar, raionul Șoldăneşti. Satul Curătura este situat la o distanță de 15 km de orașul Șoldănești și la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 471 de oameni. Prima atestare a satului Curătura datează din anul 1801.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.