13 octombrie 2020, 19:00 Caleidoscop views 2802
Horoscopul pentru 14 octombrie 2020
13 octombrie 2020, 19:00 Caleidoscop views 2802

Horoscopul pentru 14 octombrie 2020

BERBEC

Regreţi lipsa de cumpătare de care ai dat dovadă cu ceva timp în urmă, pentru că ai aruncat, absolut inutil, nişte bani pe fereastră. Ai crezut că vei face faţă unor cheltuieli mai mari, te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o sumă de bani demult promisă, or nimic din toate acestea nu s-a materializat şi acum îţi dai seama că te afli pe un teren sensibil. Cântăreşte mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru că nu stai prea bine cu banii ţi orice eroare poate dezechilibra major bugetul şi poţi trece de la plus la minus pe nesimţite.

TAUR

Creativitatea şi inteligenţa îşi dau mâna de minune în planurile tale de azi, pentru că aduci la lumină proiecte care îţi fac şi imensă plăcere, şi îţi inspiră şi un sentiment de satisfacţie intelectuală. Deţii soluţiile cele mai bune, informaţiile cele mai solide şi, peste toate, şi o fantastică bucurie de a te ocupa de acest proiect. Parcă cineva îţi suflă în ureche ce ai de făcut, tocmai de aceea profiţi din plin de avântul de care beneficiezi pentru a duce aceste planuri cât mai departe. Cu asemenea resurse minunate la îndemână, totul ar trebui să meargă ca uns!

GEMENI

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amâni de ceva vreme pentru că nu te simţeai pregătit să spui ultimul cuvânt. Ai mai meditat, te-ai gândit, ai adunat informaţii şi acum consideri că deţii toate detaliile necesare unei alegeri înţelepte. Nu vrei să fii influenţat de nimeni, dar oricât ai dori să iei singur decizia, nu poţi rămâne surd la influenţele din afară. Se vehiculează suficiente păreri contrarii în jurul tău, deci şi aici trebuie să depui un efort de atenţie: de a discerne corect între ce e bine şi ce e rău, de ce te poţi folosi în alegerea ta şi ce nu te ajută la nimic.

RAC

Unde intervii tu, se face linişte, deoarece ai un talent aparte de a aplana chiar şi cele mai aprinse dispute. Găseşti o cale de a calma spiritele şi de a-i pune la masa tratativelor, pentru a descoperi o soluţie de mijloc. Ai talent de negociator, de consilier, de psiholog chiar, pentru că tonul tău calm şi plăcut dezamorsează conflictele. Ai şi calităţi de judecător impaţial, pentru că te aşezi între cele două tabere ca să analizezi situaţia şi dintr-o direcţie şi din alta, pentru a se înţelege problema echitabil.

LEU

Deşi erai foarte concentrat la un proiect ce părea să meargă bine, azi apare o altă variantă la fel de tentantă care-ţi dă peste cap toată organizarea iniţială. Eşti foarte derutat, pentru că acum nu mai ştii pe ce cale să mergi, de vreme ce ambele opţiuni merită atenţie. Ar fi perfect dacă ai duce totul la capăt în varianta de pornire, lăsând al doilea plan în aşteptare. Nici nu ştii cum, din ambele idei, se pot naşte succese complet diferite şi separate, de aceea e bine să păstrezi în minte alternativa tocmai apărută ca să o pui în practică altădată.

FECIOARĂ

Nu te poţi detaşa de o emoţie din trecut care are încă influenţă asupra ta. Te năpădesc regretele, nostalgiile, amintirile nu tocmai plăcute şi retrăieşti aproape identic un eveniment din trecut cu un impact emoţional maxim asupra ta. Doare încă, nu poţi uita sau ierta ceva, dar merită să treci în revistă cele întâmplate pentru a înţelege, după atâta timp, cu alţi ochi unde ai greşit. Dacă se întâmplă şi a doua oară acelaşi lucru, e semn ori că ţi se mai acordă o şansă de a face totul bine, ori mai ai nişte lecţii de învăţat de aici.

BALANȚĂ

Nu te laşi până nu termini complet ce ai început, de aceea tragi tare, chiar dacă efortul suplimentar ar duce la epuizare. Insişti să finalizezi azi un proiect la care munceşti de ceva vreme. Simţi că eşti pe ultima sută de metri şi nu te poţi opri din elan până ce nu pui punctul final. Vrei să te eliberezi de o sarcină pentru că de mâine trebuie să te concentrezi la altceva şi nu ai putea porni pe o cale nouă ducând după tine restanţe netrezolvate. Fă tot piosibilul să termini acum.

SCORPION

Nici nu ai încheiat bine un capitol, că tu deja te gândeşti la altceva şi mai interesant şi mai îndrăzneţ decât primul. Aşa eşti tu: inovator şi creativ, mereu dornic de noutate, şi nu poţi sta pe loc nici măcar ca să-ţi reîncarci bateriile. S-a născut deja un alt scop în mintea ta şi nu pierzi vremea: te apuci serios de treabă, entuziasmat ca la orice nou început de drum. Totul evoluează extrem de bine şi de repede. Posibil ca noul plan să se nască, de fapt, din cel tocmai încheiat, acela fiind doar startul unei noi direcţii care va avea efecte şi mai bune decât primele.

SĂGETĂTOR

Unde-i lege, nu-i tocmeală, ca atare nu insista să duci la capăt o acţiune dacă ştii că nu e întru totul legală. Cineva stă cu ochii pe tine gata să te sancţioneze dacă te prinde cu ocaua mică, deci evită tentaţia de a călca strâmb doar cu gândul că nu te vede nimeni. Ba da, te vede, şi ai putea avea mult de suferit dacă erorile vor fi scoase la lumină. Reputaţia ta, imaginea ta de profesionist, chiar şi stima de sine ar putea fi ştirbite de o critică îndreptată acum spre tine, ca atare urmează numai căile cinstite, ba chiar repară repede şi vechile erori pe care le ai pe conştiinţă.

CAPRICORN

Comportă-te ca un om responsabil cu picioarele pe pământ şi să te concentrezi mult mai atent asupra planului de care te ocupi, pentru că a ajuns la un nivel în care nu-ţi poţi permite să-l laşi să se ducă unde vrea. E nevoie de control, de claritate mentală, de o strategie eficientă, de siguranţă în tot ce faci, arătând că eşti un om matur care ştie foarte bine ce face. Deşi nu eşti genul care priveşte lucrurile atât de strict şi de rigid, de data aceasta ţi se cere o astfel de atitudine ca să nu scapi nimic din vedere. Apleacă-te asupra sarcinilor asumate cu maximă seriozitate, pentru că nu e de glumit: în joc sunt renumele tău, imaginea ta profesională, veniturile tale, stabilitatea ta de zi cu zi.um încolo, lucrurile ar merge ca unse spre ţelul suprem, ca atare încearcă să te adaptezi acestui ritm de înaintare, fără s-o lungeşti şi fără să intri în panică.

VĂRSĂTOR

Eşti influenţabil şi toate poveştile care ajung la urechile tale te fac să-ţi pierzi curajul de a duce mai departe ce ai început. Unii îţi vorbesc despre viitorul acestui proiect în cele mai sumbre note, alţii te fac să te îndoieşti că faci ceea ce trebuie şi cum nu eşti foarte ferm pe poziţie, ci de-a dreptul oscilant, după cum bate vântul, eşti blocat în neputinţă şi nesiguranţă. Nu eşti aşa de obicei, dar azi parcă ai crede şi pe unii, şi pe alţii, fără să poţi lua decizii cu propria ta minte. Mai lasă lucrurile să se aşeze, pentru că momentan nu ai tăria de a trage linie finală.

PEȘTI

Se apropie un moment în care trebuie să iei o hotărâre. Nu o mai poţi amâna, chiar dacă ai tergiversat lucrurile în ultima vreme, dar de data aceasta vine momentul decisiv final. Înainte de a spune ce ai ales, ar fi bine să stai un pic de vorbă cu tine însuţi, fără influenţe din afară, pentru că numai acolo, în adâncul inimii tale, vei găsi răspunsul optim la problema ta actuală. Vei şti foarte bine ce ai de făcut şi mai ales ce nu trebuie să faci, dar nu poţi lua decizia fără câteva ore de meditaţie, de analiză la rece, poate chiar într-o totală izolare. Ai nevoie de linişte pentru a-ţi auzi mai limpede gândurile.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1627
Populația:
1843 locuitori

Todireşti este un sat din cadrul comunei Chetrosu, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 20 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1843 de oameni. Satul Todireşti a fost menționat documentar în anul 1627.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.