22 iunie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2612
Horoscopul pentru 23 iunie 2021
22 iunie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2612

Horoscopul pentru 23 iunie 2021

BERBEC

Prietenii iti vor pregati o intalnire surpriza cu o persoana deosebita ce te va ajuta sa treci cu bine peste deceptiile pe care le-ai avut in ultima vreme. Exista posibilitatea ca un telefon sa te informeze ca vei fi nevoit sa pleci intr-o calatorie de afaceri. Incearca sa faci in asa fel incat sa nu dezamagesti persoanele din jur cu comportamentul tau.

TAUR

Astazi te vei ocupa de rezolvarea problemelor financiare a familiei. Exista posibilitatea sa fii dezamagit din cauza unor activitati ce trebuie sa le amani. Se pare ca ziua de astazi va fi una destul de agitata. Incearca sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut daca vrei sa ai parte de reusita pe plan financiar.

GEMENI

In decursul acestei zile nu vei dori sa mergi acolo unde nu esti invitat si nu vei lua lucrurile care nu iti sunt oferite. Tii mult la regulile si manierele ce par a fi destul de importante intr-o prietenie, asa ca vei incerca sa respecti tot ce se poate. Exista posibilitatea ca in aceasta zI sa legi o prietenie de durata cu o persoana pe care o vei intalni la un eveniment.

RAC

In urma unei dezamagiri sentimentale, vei fi tentat sa petreci mai mult timp cu prietenii in oras. Ar fi indicat sa fii prudent la felul in care cheltuiesti deoarece risti sa ramai fara bani. Ar fi indicat sa eviti sa te contrazici cu unele persoane din jurul tau pentru a putea evita un scandal. Incearca sa fii mai flexibil si mai diplomat.

LEU

Partenerul de viata iti va propune sa mergeti intr-o excursie alaturi de prieteni pentru a putea sa va relaxati si sa scapati de stresul acumulat. Se pare ca vei petrece majoritatea timpului cu pregatirea bagajului, asa ca fii atent sa nu uiti ceva important. Incearca sa te odihnesti mai mult pentru a evita unele probleme de sanatate.

FECIOARĂ

A venit vremea sa ai parte si tu doar de reusite pe plan professional. Se pare ca la locul de munca totul decurge asa cum ai visat. Esti respectat de cei din jur, ideile tale sunt apreciate si luate in considerare. Incearca sa nu fortezi prea mult lucrurile si vei putea obtine un bonus financiar din partea sefilor. Exista posibilitatea ca spre seara sa primesti o veste buna de la un prieten apropiat.

BALANȚĂ

In aceasta zi ti se va ivi ocazia sa faci o investitie intr-o noua colaborare ce se arata a fi profitabila destul de curand. Nu ezita sa te sfatuiesti cu cu persoanele din jurul tau pentru a fi sigur de decizia pe care o vei lua. Exista posibilitatea sa primesti un bonus financiar in urma unor proiecte pe care le-ai finalizat.

SCORPION

In urma unui telefon vei fi nevoit sa iti modifici programul din aceasta zi. Exista posibilitatea ca persoana iubita sa iti reproseze anumite chestii ce te vor deranja. Incearca sa fii calm si sa gasesti o solutie la toate neplacerile aparute in aceasta zi

SĂGETĂTOR

Din cauza unor divergente cu un coleg apropiat vei deveni destul de irascibil. Ar fi de preferat sa afli mai intai adevaretele motive inainte de a face anumite acuzatii. Exista posibilitatea sa te simti putin cam obosit in urma unor activitati stresante. Incearca sa te odihnesti.

CAPRICORN

Dupa o saptamana atat de epuizanta vei dori sa iti acorzi timp pentru unele activitati mai relaxante. In urma unei tranzactii recente vei reusi sa obtii unele venituri suplimentare. Vei fi tentat sa faci unele investitii in ceva ce promite a iti imbunatati veniturile. Incearca sa te odihnesti pentru a evita unele probleme de sanatate.

VĂRSĂTOR

n urma unor conflicte cu rudele, astazi vei dori sa iei anumite masuri. Vei fi tentat sa faci unele schimbari atat in viata personala cat si in cea profesionala. Exista posibilitatea sa te certi cu un coleg de munca din cauza unor neintelegeri.

PEȘTI

In aceasta zi vei dori sa iti dedici timpul pentru a participa la unele evenimente sociale. Datorita felului tau de a fi si al spiritului tau de convingere, astazi vei reusi sa faci in asa fel incat persoanele din jurul tau sa ti se alature la acelasi eveniment caritabil. Exista posibilitatea ca in aceasta seara sa ai parte de o cina romantica si de o surpriza placuta din partea partenerului de viata.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
1763 locuitori

Crasnencoe este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dimitrova, Ivanovca și Crasnencoe. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Rîbnița și la 115 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnencoe alcătuia 1763 de oameni în anul 2011. Satul Crasnencoe a fost înființat în secolul XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.