30 iunie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2808
Horoscopul pentru 1 iulie 2021
30 iunie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2808

Horoscopul pentru 1 iulie 2021

BERBEC

Ai putea avea unele blocaje emotionale azi. Acest lucru ar putea fi din cauza lipsei de onestitate din partea ta. Asigura-te ca esti de partea adevarului in orice moment. O energie puternica ti-ar putea testa ego-ul. Nu fi surprins daca aceasta forta este foarte incarcata emotional. Ar putea aparea un conflict daca nu esti sincer cu privire la sentimentele tale de indata ce acestea apar.

TAUR

Vrei cu orice pret sa faci o schimbare majora in cariera, chiar daca familia se teme ca nu cumva sa dai vrabia din mana pentru cioara de pe gard. Tii cont foarte mult de etica zilele acestea si nimic nu te face sa incalci norma pe care ai adoptat-o. O persoana din anturaj este uimita de noua ta atitudine.

GEMENI

In aceasta zi vei fi putin cam ganditor. Desi situatia ta financiara nu este tocmai rea, nu poti sa nu fii pesimist cu privire la viitorul tau si indiferent la nevoile altora. Aceasta stare este trecatoare. Poate ar fi bine sa iesi la o plimbare cu prietenii, sa te destinzi putin si poate viitorul nu va mai fi atat de sumbru.

RAC

In aceasta dimineata s-ar putea sa te uiti in oglinda si sa fii ingrozit de ceea ce vezi. Ai muncit din greu si esti stresat, asa ca, probabil, vei parea putin obosit. Totusi, esti capabil sa uiti totul si vei observa ca arati mult mai rau dupa ce ai facut acest lucru. Bucurate de niste haine noi si de o plimbare, apoi incearca sa te odihnesti. Maine probabil veti arata mai minunat ca niciodata.

LEU

Exista o multime de oportunitati in aceasta zi si tu esti tentat sa profiti de fiecare dintre ele. Ei bine, un pic de discriminare este in regula daca vei folosi in mod optim atmosfera de bun augur. Ar putea fi ceva simplu, cum ar fi inscrierea intr-o clasa de gatit la un centru de educatie pentru adulti.

FECIOARĂ

Ziua de astazi, sau mai degraba aceasta seara este dedicata dragostei si intimitatii. Anuleaza toate intalnirile pentru a petrece seara alaturi de cineva special. Lumanarile parfumate, cel mai bun parfum si cele mai senzuale haine te vor ajuta sa incanti persoana care se afla deja in capcana dragostei tale. Relatia voastra va fi din ce in ce mai minunata. De ce sa nu sarbatoriti intr-un mod deosebit?

BALANȚĂ

In aceasta zi vei primi unele informatii ce te vor induce in eroare. O persoana din cercul tau va incerca sa fie in mijlocul atentiei si va da curs unei barfe. Ar fi indicat sa nu iei parte la aceasta discutie. Se pare ca vei avea cam mult de lucru deci ar fi mai bine sa renunti la socializare si sa incerci sa termini sarcinile pe care le ai in fata ta.

SCORPION

Probabil ca ai tendinta de a arunca lucrurile departe chiar daca sunt lucruri de care te-ai atasat emotional in ultimul timp. Nu te opri chiar daca esti inconjurat de lucruri care apartineau uneori unei persoane care a fost aproape de tine si iti pastreaza amintirile trecutului tau. Acum este momentul potrivit pentru un nou inceput. Daca nu poti scapa de lucrurile vechi, nu vei putea adauga nimic nou.

SĂGETĂTOR

Esti un expert cand vine vorba despre romantism, pur si simplu nu mergi asa cum fac majoritatea oamenilor. Cand vrei sa impresionezi pe cineva, imcearca sa nu iei doar o bere si o pizza. Ca sa ii impresionezi in modul cel mai elegant ar fi bine sa te gandesti la limuzine, o cina romantica si bilete la balet. Daca nu iti poti permite toate acestea, nu dispera. Daca este cineva care poate face din acea pizza si bere o cina romantica, acela esti tu.

CAPRICORN

Astazi este posibil sa nu te simti prea bine si va trebui sa iti modifici planurile pe care le-ai facut pentru aceasta zi. In aceasta zi vei primi vesti bune in legatura cu o suma importanta de bani pe care trebuie sa o primesti. Incearca sa eviti anumite speculatii deoarece risti sa fii implicat intr-un adevarat scandal.

VĂRSĂTOR

Dificultatile minore cauzate de lipsa banilor te pot pune intr-o stare de frustrare. Problemele nu sunt ingrozitoare, dar trebuie sa fie tratate cu seriozitate si ar dura mult timp si risti sa cheltui prea mult ca sa faci altceva. Faptul ca esti frustrat de acest lucru te-ar putea face sa pierzi mai mult timp decat te-ai fi gandit si iti va fi greu sa te ocupi de situatie. Incearca sa fii calm si sa iti iei problemele in maini, rezolva-le si treci mai departe.

PEȘTI

Vei incepe aceasta zi plin de energie si pregatit de munca. Se pare ca vei fi tentat sa incepi un program riguros de exercitii pentru a compensa timpul pierdut cu unele probleme. Ar fi indicat sa incepi intai cu mersul pe jos si yoga apoi sa treci la exercitiile mai dure. Nu ignora programul de odihna deoarece risti sa ai probleme de sanatate.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
1538 locuitori

Brînzeni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Brînzeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea este situată la o distanţă de 18 km de Edineţ şi la 219 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1538 de oameni. Prima atestare documentară a satului Brînzeni din ținutul Hotin datează din anul 1606.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.