17 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2522
Horoscopul pentru 18 septembrie 2021
17 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2522

Horoscopul pentru 18 septembrie 2021

BERBEC

Vei avea parte de o zi minunata si plina de evenimente placute. Exista poaibilitatea sa ai sanse mari de reusita in activitatile intelectuale si in plan social, mai ales datorita farmecului personal si ingeniozitatii de care dai dovada. Se pare ca astazi este o zi buna pentru a iti asuma noi responsabilitati la locul de munca sau pentru a incepe o activitate extraprofesionala. Ai incredere in intuitia ta si nu vei avea nimic de regretat.

TAUR

Intensitatea emotionala, chiar si atunci cand este o emotie pozitiva, poate fi prea mult pentru tine si pentru lumea ta romantica. Chiar daca tu esti cel cu entuziasmul nemarginit. Partenerul tau stie ca esti total implicat in aceata relatie, dar atat de multa exuberanta poate seca energic unele persoane. Verifica daca iti poti concentra vibratiile pasionale intr-un mod mai constructiv , permitandu-ti sa faci pasi mari spre un obiectiv ambitios.

GEMENI

Intensitatea emotionala, chiar si atunci cand este o emotie pozitiva, poate fi prea mult pentru tine si pentru lumea ta romantica. Chiar daca tu esti cel cu entuziasmul nemarginit. Partenerul tau stie ca esti total implicat in aceata relatie, dar atat de multa exuberanta poate seca energic unele persoane. Verifica daca iti poti concentra vibratiile pasionale intr-un mod mai constructiv , permitandu-ti sa faci pasi mari spre un obiectiv ambitios.

RAC

Noi faptele ar putea provoca astazi convingerile tale. Daca afli niste informatii noi care sugereaza ca ai gresit, vei merge spre ele sau vei renunta? Ia in considerare ca intotdeauna schimbi ceva, deci ideile vechi pot fi oricand contestate. Informatiile sunt noi ca si cum ai gasi o cale mai buna spre un loc superior. Pastreaza-ti mintea deschisa si vei putea sa folosesti ceea ce inveti pentru a avansa in cariera.

LEU

Fiecare semn este cunoscut pentru trasaturile sale universale, unele fiind adevarate si unele false ca stereotipurile etnice. In cazul tau, te-ai numit adesea obsesiv, ceea ce este adevarat doar daca nu vezi partea dreapta a acestuia. Abilitatea ta de a te concentra in aceasta masura iti va fi la indemana acum si vei fi bucuros ca o ai.

FECIOARĂ

Simtul mirosului depaseste limitele fizice. Poti simti o furtuna pur si simplu prin aer si asta se intampla pentru tot felul de furtuni. Deci, atunci cand ai o problema cu un coleg sau prieten, chiar daca nu ai nimic concret pentru a iti pune amprenta, vei sti ca ai dreptate. Vibratiile pe care le vei trimite in tacere ii vor face sa inteleaga ca ti-ai dat seama de ce va urma sa se intample. Ce zici de o intalnire reala fata in fata?

BALANȚĂ

In aceasta zi te poti astepta la unele provocari la locul de munca. Poate sub forma unei energii negative care vine de la seful tau. Poate exista o cale de a rezolva acest lucru in trecere? Facand o sarcina suplimentara cu o atitudine pozitiva, chiar daca trebuie sa o falsifici putin, ar putea face ca lucrurile sa decurga foarte bine si intr-un mod productiv. Chiar acum, un semn de prevenire este cu siguranta mai mult decat merita o anumita responsabilitate, deci da-ti seama ce semn ar trebui sa fie.

SCORPION

Daca vei vrea sa ceri o majorare, este posibil sa nu fie cea mai buna idee in acest moment. Exista si alte aspecte ale activitatii pe care le poti explora. Du-te la ceea ce ti-a fost deosebit de provocator in ultima vreme si poate ca exista un curs pe care il poti urma pentru a iti actualiza abilitatile sau poate cineva cu care te poti intalni pentru a explora noi optiuni. Indiferent ce faci, fa o calatorie pozitiva de descoperire, nu un joc de putere. Miscarile mari nu sunt favorizate chiar acum.

SĂGETĂTOR

Obstacolele nu vor mai fi potrivite pentru tine astazi. Stii ce sta in calea a ceva ce vrei cu adevarat, deci fa un salt salbatic si treci peste. Poti calatori o ora sau doua, dar poti intotdeauna sa te intorci si sa lupti pentru victorie. Daca te concentrezi astazi pe depasirea unui mare obstacol, te vei bucura de simtul libertatii.

CAPRICORN

Esti ambitios, iar asta se simte atat in activitatea profesionala, cat si in relatiile parteneriale. Ai posibilitatea sa rezolvi usor problemele de la serviciu si de acasa. Te sfatuim sa dai dovada de mult tact si sa ai rabdare. Tine cont si de parerile partenerului de viata! Interesele si nevoile proprii ar trebui sa fie astazi in prim-plan, avand in vedere ca Luna se afla in Rac, adica in domiciliu. E posibil ca unele initiative profesionale sa aiba nevoie de revizuiri si reformulari, prin urmare, e necesar sa fii deschis si flexibil pentru a recunoaste punctele vulnerabile. Un prieten joaca un rol major in asezarea lucrurilor pe un fagas favorabil.

VĂRSĂTOR

Esti ca un fluture social astazi. Cu toate acestea, evitand barfele, raspandesti bunatatea si fericirea in grupurile tale sociale. Oamenii te vor cauta astazi din acest motiv. Ce oferi aia primeşti. Raspandesti bucuria si esti sigur ca vei primi bucurie. Esti pregatit sa pictezi orasul pe masura ce vei simti dragostea intrand in viata ta. Poti sa te imbraci astazi in "cineva special" si sa vezi dragostea inflorita pentru tine. Exista, de asemenea, sanse de propuneri de casatorie si de intalnire cu potentiali candidati.

PEȘTI

Te poti simti putin detasat sau chiar absent din lumea din jurul tau astazi. Te-ai plictisit, esti obosit de rutina sau doar coplesit de zgomotul zilnic? Gandul caai ceva atractiv de facut diseara ar putea ajuta la ameliorarea sentimentelor de plictisire si adauga un pic de entuziasm in lumea ta . Gasirea unor modalitati mici de a schimba cursul zilei tale ar putea schimba totul!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1610
Populația:
6304 locuitori

Şoldăneşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Şoldăneşti. Amplasat în partea de nord-est a republicii, în valea rîului Ciorna, oraşul Şoldăneşti este situat la 81 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 6304 locuitori. Prima menţiune documentară a satului Şoldăneşti, aflat în proprietatea boierului Pisoţchi şi a soţiei sale Tudosca, fiica marelui logofăt Pătraşcu Şoldan, datează din anul 1610, localitatea fiind pomenită într-o mărturie hotărnică asupra satelor învecinate.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.