04 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1164
Horoscop pentru 5 octombrie 2022
04 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1164

Horoscop pentru 5 octombrie 2022

BERBEC

Incepe ziua cu putina yoga si apoi cu putina meditatie pentru a te ajuta sa iti limpezesti mintea. Intinde-ti corpul si lasa sangele sa curga prin toate membrele tale. Odata ce sangele iti curge, mintea ta se va misca. Inainte de a ajunge prea departe in rutina zgomotoasa, profita de ocazie pentru a mentine o stare linistita si senina in timp ce iti stabilesti obiectivele pentru ziua de astazi.

TAUR

Fa ceva pentru comunitate astazi, si gandeste-te la modul in care talentele si abilitatile tale pot fi cel mai bine puse la lucru. Ia in considerare voluntariatul la o scoala sau biblioteca. Doneaza sange sau ajuta persoanele in varsta. Orice ai face, zambeste stiind ca iei contact direct cu oameni care au nevoie de ajutorul tau. In loc sa te plangi doar de modul in care merg lucrurile, ia un rol proactiv in a conduce oamenii pe calea catre o lume mai filantropica.

GEMENI

Daca intampini probleme in a aborda o problema uriasa, nu te simti descurajat sau coplesit. Cheia pentru tine este sa descompui lucrurile in bucati mai mici, sa le analizezi si sa-ti dai seama de rolul lor in intregul mai mare. Vei descoperi ca facand lucrurile pas cu pas, orice problema pe care o intalnesti va fi infinit mai usor de depasit decat ai fi crezut la inceput.

RAC

Poate parea ca toti cei din jurul tau sunt fericiti si obtin ceea ce isi doresc in timp ce tu esti blocat in transee. Nu te compara cu ceilalti oameni si nu judeca bazat pe aparentele exterioare. Adevarul este ca cel mai probabil se uita doar la viitorul imediat si experimenteaza placeri pe termen scurt. Tu, totusi, ai obiectivul pe termen lung si probabil ca vei fi mult mai bine.

LEU

Imaginatia si fantezia joaca un rol important in gandirea ta de astazi, si nu ar trebui sa eziti sa imbratisezi aceasta stare de spirit. Exista o mare putere de extras din sentimentul tau de libertate de a explora si de a visa. Gandirea ta este mai mult o constiinta superioara acum. Ar trebui sa profiti de aceasta perspectiva inalta pentru a vedea lucrurile dintr-un punct de vedere neutru.

FECIOARĂ

Angajeaza-ti mai mult mintea rationala astazi. Daca mintea ta isi continua drumul intr-o lume fantastica, ai putea lua in considerare ajutorul unor oameni care te pot ajuta sa aduci o disciplina in situatia ta. Pentru tine, sentimentul general al zilei este probabil ca mintea este dispusa, dar carnea este slaba. Lasa-i pe altii sa te ajute sa te inspiri pentru a iesi din modul lenes.

BALANȚĂ

Sa presupunem ca ai fost altcineva pentru o zi. Cum te-ai simti sa fii tratat asa cum ii tratezi in mod normal pe altii? Acesta este un moment bun sa te pui in pielea altcuiva si sa experimentezi viata prin ochii lui. Facand acest lucru, esti predispus sa devii mai constient de propriile tale actiuni si de efectul acelor actiuni asupra oamenilor din jurul tau.

SCORPION

Astazi, gandurile tale se pot indrepta catre moda si diferitele moduri in care iti poti imbunatati garderoba. Nu-ti fie teama sa creezi un look care sa reflecte adevaratul tau spirit interior. Inveleste-te in splendoarea exterioara pentru a ilustra numeroasele culori si straturi diferite pe care le ai in interior. Nu ezita sa iei o revista de moda de la magazinul alimentar.

SĂGETĂTOR

Lucrul uimitor la natura ta este ca, ca un bun politician, ai tonul vocii si fraza potrivita pentru fiecare situatie. Poti sa-ti folosesti zambetul si farmecul pentru a scapa de aproape orice problema in care intri. Imbratiseaza acest cadou incredibil, dar asigura-te ca obiectivele tale generale sunt nobile, spre deosebire de autoservire sau razbunare.

CAPRICORN

Esti predispus sa ai senzatia ca iarba este mai verde de cealalta parte a gardului astazi. Incearca sa nu fi prea obosit de asta. Fie faci efortul de a merge acolo unde peisajul pare mai bogat si mai rodnic, fie ramai acolo unde te afli. Cheia adevaratei fericiri este sa te asiguri ca, indiferent de locul in care vei ajunge, te bucuri de locul in care te afli.

VĂRSĂTOR

Mintea ta poate rataci astazi intr-un taram fantastic plin de castele, vrajitori si dragoni magici. Ai putea descoperi ca te imbraci in hainele unei siluete frumoase intr-un turn inalt care asteapta sa vina partenerul perfect. Observa scenariul fantezist pe care l-ai creat si vezi cum simbolurile si personajele se conecteaza cu viata ta reala. Imaginatia ta incearca sa-ti spuna ceva.

PEȘTI

Foloseste-ti cuvintele puternice si mintea creativa pentru a lua decizii rapide, care sunt constiente, dar spontane. Pur si simplu relaxeaza-te, inspira adanc si lasa-ti intuitia sa te ghideze pe calea cea buna. In loc sa-ti irosesti energia zbatandu-te neputincios, cheama ajutor.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
2362 locuitori

Cioara este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Cioara este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 65 km de orașul Hîncești și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2362 de oameni. Satul Cioara a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.