28 iulie 2014, 14:16 Sport views 6448
Tenismanul Radu Albot a promovat în finala de la Oberstaufen Cup
Foto: moldpres.md
28 iulie 2014, 14:16 Sport views 6448

Tenismanul Radu Albot a promovat în finala de la Oberstaufen Cup

Tenismanul moldovean Radu Albot s-a calificat ieri în finala probei de dublu masculin la turneul internaţional din seria Challenger Oberstaufen Cup, care se desfăşoară în Germania, relatează MOLDPRES.

Promovarea în actul decisiv al probei a fost consemnată după ce împreună cu Mateusz Kowalczyk (Polonia) au învins în trei seturi (4-6, 7-6, 10-6) perechea Rui Machado (Portugalia) - Aleksandar Tosic (Serbia).

Parteneri de întrecere în finală vor fi Wesley Koolhoof (Olanda) şi Alessandro Motti (Italia).

La individual jucătorul moldovean a fost eliminat din concurs în runda a doua de pe tabloul principal de germanul Andreas Beck după o dispută ce a durat peste două ore.

Fondul de premiere al turneului, care se va încheia astăzi, este de 36.000 de euro. Perechea cîştigătoare va primi 2.155 de euro.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

tenis , Radu Albot , sport , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
1005 locuitori

Trifăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Trifăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Soroca și la 158 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1005 oameni. Satul Trifăuţi a fost menționat documentar în anul 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.