20 octombrie 2014, 10:50 Sport views 8731
Moldovencele pe  locurile III și IV la competițiile europene de bodybuilding
Foto: bfbb.by
20 octombrie 2014, 10:50 Sport views 8731

Moldovencele pe locurile III și IV la competițiile europene de bodybuilding

Compatrioata noastră Elvira Cara a ocupat locul trei la Campionatul de bodybuilding „Arnold Classic Europe 2014", la categoria „Women's Bikini-Fitness up to 169 sm", relatează NOI.md. Este primul succes pentru Moldova la competițiile de acest fel la feminin.

Cea de-a patra ediție a campionatului a avut loc în Madrid, în perioada 26-28 septembrie. Turneul a fost vizitat de peste 40 de mii de persoane, printre care și culturistul, businessmenul și politicianul american Arnold Schwarzenegger, în cinstea căruia a fost numită competiția.

Elvira Cara practică fitnessul de trei ani și în acest timp a obținut rezultate remarcabile. Sportiva le-a spus jurnaliștilor că îi place să-și stabilească scopuri și să le atingă. „Uneori e complicat, uneori sînt descurajată, însă e ceva temporar, or, atuncî cînd văd rezultatul, aceasta mă impulsionează", a recunoscut tînăra.

Elvira Cara este specialist în coreografie și activează în calitate de animatoare în unul din cluburile de noapte din capitală. Datorită mamei sale, coreograf și ea, Elvira a practicat dansul de la vîrsta de cinci ani și aceasta i-a dezvoltat plastica. Mulți o întreabă dacă nu se teme să-și dezvolte prea tare musculatura, la care Elvira răspunde că nu intenționează să treacă într-o altă categorie de greutate. La competiția din Spania Elvira a fost întrecută de sportive din Ucraina și Estonia.

O altă sportivă din Moldova, Svetlana Lenivțeva, a ocupat locul patru la categoria „Women's Bikini-Fitness up to 166 sm". Felicitări învingătoarelor!

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

bodybuilding , sport , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1828
Populația:
884 locuitori

Iserlia este un sat şi comună din raionul Basarabeasca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ivanovca, Carabiber, Bogdanovca și Iserlia. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Basarabeasca și la 91 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 884 de oameni. Satul Iserlia a fost întemeiat în anul 1828.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.