31 octombrie 2014, 11:40 Sport views 7517
Moldova se va confrunta cu Ungaria la Cupa Davis
Foto: ipn.md
31 octombrie 2014, 11:40 Sport views 7517

Moldova se va confrunta cu Ungaria la Cupa Davis

În primul tur preliminar al Cupei Davis, zona Euro-Africană, Naţionala Moldovei va întîlni la Budapesta selecţionata Ungariei, echipă pe care a eliminat-o anul trecut în aceeaşi fază a competiţiei. Partenerul s-a stabilit în urma tragerii la sorţi, transmite IPN.

În 2013, dar şi 2014, tricolorii au ajuns pînă în faza play-off, dar au pierdut meciurile decisive cu Portugalia şi, respectiv, cu Danemarca. În caz că va elimina Ungaria, Moldova ar putea juca din nou contra Bosniei, care va evolua în prima rundă contra lui Zimbabwe.

Liderul lotului Moldovei, Radu Albot a reuşit astăzi, 30 octombrie, calificarea în sferturile de finală ale turneului Challenger din Elveţia. El l-a eliminat pe favoritul 3 al competiţiei, Lukas Lacko. Slovacul s-a retras din cauza unei accidentări la scorul de 5-1 pentru Albot în primul set. Albot evoluează şi în proba de dublu, împreună cu românul Victor Hănescu.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Moldova , tenis , Cupa Davis , Ungaria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1883
Populația:
1254 locuitori

Grigorievca este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Grigorievca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Căușeni și la 79 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1254 de oameni. Satul Grigorievca a fost menționat documentar în anul 1883.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.