31 octombrie 2014, 14:59 Sport views 12039
31 octombrie 2014, 14:59 Sport views 12039

Moldoveanul Adrian Gologan a cucerit medalia de bronz la Europeanul de kickboxing


Foto: facebook.com/adrian.gologan 

Chișinăuianul Adrian Gologan a obținut medalia de bronz la categoria de greutate de 86 kg la Campionatul Europei de seniori la kickboxing, care s-a desfășurat în orașul spaniol Bilbao. În prima luptă, Adrian l-a învins cu scorul de 3-0 pe Radoslaw Rydzewsky, din Polonia, în a diua rundă l-a eliminat din concurs pe belarusul Sherzod Babadzhanau, dar a pierdut în semifinale în disputa cu Alexandr Dmitrienko, din Rusia.

Alți doi sportivi din Moldova au avut rezultate mai modeste. Alexandru Bejenaru, la categoria de greutate de pînă la 75 kg a pierdut în prima luptă cu bulgarul Atanas Bozhilov. Unica reprezentantă moldoveancă a sexului frumos, Ana Moisei, la categoria de greutate de pînă la 52 kg a fost eliminată din concurs de rusoaiaca Kristina Ismailova, chiar din debutul competițiilor.

Succesul lui Adrian Gologan a permis selecționatei Moldovei să se claseze pe locul 17 în clasamentul pe echipe.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

Campionat , medalie , sport , moldovenii , kickboxing

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1963
Populația:
11100 locuitori

Dnestrovsc este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Orașul se află la o distanță de 40 km de municipiul Tiraspol și la 111 km de Chișinău. Populația orașului constituia 11100 locuitori în anul 2010. Orașul Dnestrovsc a fost întemeiat în anul 1963.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.