28 noiembrie 2014, 17:13 Sport views 9421
Moldova face furori la CE de haltere printre juniori si tineret
Foto: facebook.com/sweetcoffee9
28 noiembrie 2014, 17:13 Sport views 9421

Moldova face furori la CE de haltere printre juniori si tineret

Moldova face furori la campionatul european de haltere printre juniori si tineret. Dupa ce zilele trecute Ion Tarna a cucerit argintul, ieri, halterofilii nostri au mai adus o medalie de aur si una de argint. Iurie Bulat a devenit campion european absolut printre juniori, in timp ce Ecaterina Tretiacova s-a multumit cu locul doi.

Impinsi de la spate si impulsionati de medalia de argint obtinuta de Ion Tarna, alti doi membri din selectionata Moldovei de haltere, au impresionat la campionatul european de haltere printre juniori si tineret. Ieri, la competitia organizata in orasul Limassol, din Cipru, Iurie Bulat a reusit sa devina campion european in categoria de 85 de kilograme. Sportivul nostru a triumfat la ambele probe. Mai intai, la aruncat, a devenit primul cu 162 de kilograme ridicate, dupa care in proba de smuls a fixat 189 de kilograme. Astfel cu un total de 351 de kilograme a devenit campion european absolut la juniori.

Tot ieri, Moldova a mai reusit sa cucereasca o medalie, una de argint, prin Ecaterina Tretiacova. La fel la juniori, in categoria de 69 de kilograme, halterofila noastra a fost pe treapta a doua a podiumului, dupa ce a reusit la total 204 kilograme, 93 la proba aruncat si 111 la proba smuls. Moldova a plecat la europeanul de la Limassol cu 4 sportivi, 3 dintre ei au obtinut medalii iar, Marin Gologanu urmeaza sa participe.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

haltere , Moldova , Campionat , medalie , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
3340 locuitori

Coloniţa este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Coloniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3340 de oameni. Satul Colonița a fost menționat documentar în anul 1605.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.