12 decembrie 2014, 12:08 Sport views 9606
Federaţia de Atletism i-a desemnat pe cei mai buni atleţi ai Moldovei
Foto: sports.md
12 decembrie 2014, 12:08 Sport views 9606

Federaţia de Atletism i-a desemnat pe cei mai buni atleţi ai Moldovei

Federaţia de Atletism din Republica Moldova i-a desemnat joi pe cei mai buni sportivi şi antrenori din 2014.

Astfel, cel mai bun atlet a fost desemnat aruncătorul de ciocan Serghei Marghiev, care în iunie a cîştigat campionatul de echipă al Europei. În 2014 el de două ori a înnoit recordul Moldovei la aruncarea ciocanului, ridicîndu-l la 78,27 m. Cea mai bună atletă a fost desemnată alergătoarea cu obstacole pe 400 de metri, cîştigătoarea campionatului de echipă al Europei, Ana Berghi. Cel mai bun antrenor a fost numit Soslan Marghiev.

În categoria "Noi stele ale sportului" cîştigători au devenit aruncătorul de suliţă, Andrian Mardare, şi aruncătoarea de suliţă Mihaela Tacu.

Laureaţii au primit cupe şi premii băneşti. 19 veterani ai atleticii moldoveneşti, cu vîrste de peste 70 de ani, au primit ajutor material.

Sursa: infotag.md

Cuvinte cheie:

atletism , sport , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1453
Populația:
921 locuitori

Ghioltosu este un sat din cadrul comunei Ţiganca, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 132 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 921 de oameni. Satul Ghioltosu a fost menționat documentar în anul 1453.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.