26 martie 2015, 12:06 Sport views 6599
Naţionala Moldovei a învins la turneul de lupte marţiale mixte
26 martie 2015, 12:06 Sport views 6599

Naţionala Moldovei a învins la turneul de lupte marţiale mixte

Turneul profesionist de lupte în cuşcă de la Ploieşti s-a încheiat cu victoria naţionalei Moldovei de lupte marţiale mixte. În cele 5 lupte, au fost înregistrate trei victorii. Luptătorii moldoveni au demonstrat că pot fi cei mai buni şi au învins chiar şi din prima rundă.

Seria de 5 meciuri, România-Moldova, a început şi s-a încheiat cu victoria luptătorilor autohtoni. În debut, Vasile Botnari a adus prima victorie pentru echipa noastră, obligându-l pe Gheorghe Petcovici să cedeze în minutul doi al luptei.

Andrei Ciubotaru a luptat cu 10 secunde mai mult după care sportivul român Alexandru Gavrilă a abandonat lupta, încasând numeroase lovituri puternice.

Daniel Spânu a avut nevoie de 4 minute pentru victorie, după ce Virgil Munteanu a abandonat şi el lupta.

Au fost învinşi de luptătorii români Ion Curmei şi Iulian Gheorghiu, însă după 5 întâlniri, victoria a revenit naţionalei Moldovei. La turneul de lupte în cuşcă, de la Ploieşti au evoluat 24 de sportivi – 5 din Moldova şi 19 din România.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

lupta , sport , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1350 locuitori

Mihălaşa este un sat din cadrul oraşului Teleneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 1 km de oraşul Teleneşti şi la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1350 de locuitori. Satul Mihălașa a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.