30 martie 2015, 16:47 Sport views 8399
Sportivii moldoveni au cucerit trei medalii la Campionatul European de lupte libere (VIDEO)
Foto: diez.md
30 martie 2015, 16:47 Sport views 8399

Sportivii moldoveni au cucerit trei medalii la Campionatul European de lupte libere (VIDEO)

MTS a anunţat că la Campionatul European de lupte libere feminine şi greco-romane U-23 care s-a desfăşurat în perioada 25 – 30 martie curent, sportivii moldoveni au cucerit două medalii de aur şi o medalie de bronz, transmite News-Moldova.

Evenimentul a avut loc în oraşul Walbrzych din Polonia. Echipa naţională la lupte greco-romane, susţinută de Ministerul Tineretului şi Sportului, a fost reprezentată de şase sportivi şi antrenori.

Victor Ciobanu, cat. 59 kg, a cucerit medalia de aur, după ce i-a învins în calificări pe bulgarul Nicola Vichev, în optimi de finală pe sârbul Tamas Nadj, în sferturi de finală pe armeanul Vazgen Khachatryan, în semifinală pe azerul Eldaniz Azizli şi în finală pe rusul Zaur Kabolev.

Daniel Cataraga, cat. 71 kg, a obţinut medalia de aur, după ce i-a învins în optimi de finală pe croatul Vedran Luketin, în pătrimi de finală pe belarusul Tsimur Berdyieu, în semifinală pe rusul Aleksei Kiiankin şi în finală pe suedezul Daniel Soini.

Petru Şevciuc, cat. 75 kg, a cucerit bronzul în lupta cu suedezul Bogdan Kourinnoi, iar Maxim Mamulat, cat. 66 kg, a obţinut locul cinci al competiţiei.

Sursa: newsmoldova.md

Cuvinte cheie:

medalie , Campionat , lupta , moldovenii , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
3946 locuitori

Scoreni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Scoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3946 de oameni. Satul Scoreni a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.