22 mai 2015, 14:35 Sport views 6986
Cel mai bun tenismen din Moldova a fost eliminat de la Roland Garros
Foto: facebook.com/RaduAlbot
22 mai 2015, 14:35 Sport views 6986

Cel mai bun tenismen din Moldova a fost eliminat de la Roland Garros

Cel mai bun tenismen din Moldova, Radu Albot, locul 132 ATP, a fost eliminat dramatic de la cel de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului, Roland Garros de la Paris, Franţa.

Sportivul nostru a pierdut în trei seturi meciul cu favoritul gazdelor Calvin Hemery, locul 447 ATP. A fost o eliminare dramatică, după ce Albot a avut 5 oportunităţi de a învinge. A câştigat primul set cu 6-2, iar în al doilea a condus cu 5-4 şi a avut şansa de a închide meciul pe propriul serviciu, dar a ratat şi meciul a ajuns la tie-break, unde sportivul moldovean a condus cu incredibil 6-1, dar a fost egalat, 6-6, în final a pierdut cu 10-8 şi setul al doilea a intrat în contul francezului cu 7-6.

Setul al treilea a fost la discreţia jucătorului ţării gazdă, care a condus cu 4-0, Albot reuşind să revină la 4-5, dar în cele din urmă a pierdut setul cu 4-6 şi meciul, ratând astfel o uriaşă oportunitate de a juca în turul trei al calificărilor de la Roland Garros.

Chiar şi aşa, tenismenul nostru şi-a trecut în palmares cea mai bună incursiune la Roland Garros în cea de-a doua participare, după ce anul trecut a fost eliminat din primul tur preliminar.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

Radu Albot , turneu , Franta , tenis

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
1150 locuitori

Rediul Mare este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Rediul Mare este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Dondușeni și la 228 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1150 de oameni. Satul Rediul Mare a fost menționat documentar în anul 1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.