09 octombrie 2015, 16:00 Sport views 7519
Poliția va asigura ordinea publică la meciul de fotbal Moldova-Rusia
09 octombrie 2015, 16:00 Sport views 7519

Poliția va asigura ordinea publică la meciul de fotbal Moldova-Rusia

Numărul polițiștilor, care vor asigura ordinea publică la meciul de calificare pentru Campionatul European între Republica Moldova și Rusia, va fi stabilit la ședința tehnică, care va avea loc înainte de joc.

Colaboratorii de poliție vor asigura ordinea publică la jocul rundei de calificare pentru Campionatul European dintre Moldova și Rusia, care va avea loc pe data de 9 octombrie, pe stadionul "Zimbru", la Chișinău, a declarat, miercuri, pentru corespondentul Sputnik șeful adjunct al Inspectoratului de Poliție Chișinău, Silviu Mușuc.

"Pentru asigurarea ordinii publice în timpul meciului vor fi folosite resurse suficiente. Vom întreprinde aceleași măsuri de securitate ca și pentru toate meciurile internaționale. De asemenea, în ziua desfășurării meciului, circulația în zona stadionului va fi oprită. De la ce oră va fi restricționată circulația, vom decide curînd", a declarat Mușuc.

Meciul din cadrul etapei de calificare pentru Campionatul European 2016 între Moldova și Rusia va avea loc în data de 9 octombrie, pe stadionul "Zimbru" din capitală și va începe la 21.45. Meciul va fi deservit de echipa greacă de arbitri în frunte cu Michael Kukulakis. Unul dintre asistenții săi este Hrisula Kurobilia. Toate biletele pentru meciul de la Chișinău au fost vîndute în două zile.

În prezent, echipa Moldovei ocupă în grupul "G" ultimul loc, acumulînd doar 2 puncte în opt jocuri. Echipa Rusiei se situează pe locul al doilea (cu 14 puncte), cedînd doar în fața Austriei (22 de puncte).

Sursa: ru.sputnik.md

Cuvinte cheie:

Campionat , fotbal , sport , politia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1963
Populația:
3093 locuitori

Biruinţa este un oraş în raionul Sîngerei, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, pe malul drept al rîului Răut, oraşul Biruinţa este situat la o distanţă de 27 km de orașul Sîngerei și la 134 km de Chișinău. Orăşelul Biruinţa a fost înfiinţat în anul 1963, pe lîngă fabrica de zahăr din Alexăndreni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.