12 iunie 2018, 15:45 Sport views 13511
Ceslav Ciuhrii o va înlocui pe Marina Tauber în fruntea federației de tenis
12 iunie 2018, 15:45 Sport views 13511

Ceslav Ciuhrii o va înlocui pe Marina Tauber în fruntea federației de tenis

Ceslav Ciuhrii este noul președinte al Federației de Tenis din Republica Moldova (FTM). Candidatura acestuia a fost aleasă la data de 28 iunie curent, în cadrul ședinței ordinare, iar astăzi dînsul a fost investit oficial în funcție.

Ceslav Ciuhrii este proprietarul companiei farmaceutice „Biotehnos" jucător amator de tenis și sponsor al turneelor naționale și internaționale organizate în Moldova.

Tot în cadrul conferinței au fost reorganizat Biroul Federal al FTM, fiind redenumit Board al FTM și care începând de astăzi va include 5 membri. Aceștia sunt: Ceslav Ciuhrii, președintele FTM, Oleg Efrim, partener al firmei de avocați Efrim Roșca și Asociații și ex-ministru al Justiției, Nicolas Nicula, managing partener al companiei Acvila Group și proprietar al clubului de tenis "Acvila", Cătălin Giosan, director Pro TV Chișinău și Maria Agapii.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

tenis , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1628
Populația:
898 locuitori

Lencăuţi este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lencăuți și Verejeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Ocnița și la 221 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 898 de oameni. Satul Lencăuți a fost atestat documentar în anul 1628.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.