15 iunie 2018, 18:00 Sport views 13534
CMF 2018: Uruguay se impune dramatic în fața Egiptului
15 iunie 2018, 18:00 Sport views 13534

CMF 2018: Uruguay se impune dramatic în fața Egiptului

Uruguay a trecut de Egipt, scor 1-0, printr-un gol marcat în minutul 89 de José María Giménez.

Partida dintre Uruguay și Egipt a fost ilustrarea perfectă a proverbului "La pomul lăudat să nu te duci cu sacul". Toți fanii fotbalului așteptau o confruntare spectaculoasă între perechea Suarez - Cavani și goleadorul lui Liverpool, Mo Salah. Egiptenii s-au dezumflat cu o oră înainte de start, cînd au aflat că starul va fi doar pe bancă.

Luis Suarez a oferit cele mai mari ratări. În minutul 23, dintr-o poziție ideală, a trimis în plasa laterală. Tot el a ratat și în partea secundă, cînd a încercat să dribleze portarul. Cavani a ieșit și el la rampă, trimițînd în bară din lovitură liberă cu 10 minute înaintea finalului.

Cînd rușii deja sărbătoreau egalul dintre rivalele la calificare, Giménez, fundașul lui Atletico Madrid, s-a înălțat superb și a reluat necruțător cu capul.

Uruguay a cîștigat primul meci de debut la un turneu final de campionat mondial după 48 de ani. În 1970 au ajuns pînă în semifinale.

Reamintim că toate meciurile CMF 2018 pot fi privite la TV Noi, iar programul meciurilor îl puteți vedea accesînd acest link.

Sursa: gsp.ro

Cuvinte cheie:

sport , fotbal , Egipt

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
601 locuitori

Făgădău este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Fălești și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 601 locuitori. Satul Făgădău a fost menționat documentar în anul 1906.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.