19 iunie 2018, 11:20 Sport views 10604
Tunisia - Anglia 1-2. Harry Kane a marcat o
19 iunie 2018, 11:20 Sport views 10604

Tunisia - Anglia 1-2. Harry Kane a marcat o "dublă"

O "dublă" a lui Harry Kane a ajutat-o naţionala Angliei să nu aibă soarta altor favorite care au început Cupa Mondială cu stîngul. Starul lui Tottenham a marcat în prelungirile partidei cu Tunisia, de la Volgograd, iar englezii s-au impus dramatic cu 2-1.

Nimic nu părea să anunţe problemele naţionalei lui Gareth Southgate. Europenii au început excelent, iar superioritatea lor evidentă a fost concretizată după doar 12 minute, când Kane a înscris din apropiere, după ce portarul tunisian, Mouez Hassen, a respins spectaculos lovitura de cap a lui Stones.

Veştile proaste au continuat pentru africani. Hassen s-a accidentat la umăr şi nu a mai putut continua. În locul său a intrat Farouk Ben Mustapha, care a scăpat cu bine la cîteva ocazii ale adversarilor.

Aproape de nicăieri, s-a restabilit egalitatea. După ceva mai mult de jumătate de oră de joc, Kyle Walkera avut o intervenţie imprudentă asupra lui Fakhreddine Ben Youssef în propriul careu, iar Sassi a transformat penalty-ul, nu fără emoţii, pentru 1-1.

Pînă la pauză, Anglia a irosit două mari ocazii, prin Stones şi Lingard, acesta din urmă trimiţând în bară, însă în partea a doua elevii lui Southgate au fost de nerecunoscut. Meciul se îndrepta spre o remiză, dar Kane a ieşit din nou în evidenţă în al doilea minut de prelungiri şi a marcat golul izbăvitor, din apropiere, după un corner.

Sursa: digisport.ro

Cuvinte cheie:

fotbal , sport , CM-2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
5960 locuitori

Slobozia Mare este un sat și comună din raionul Cahul. Slobozia Mare este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Cahul și la 205 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5960 de oameni. Satul Slobozia Mare a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.