20 iunie 2018, 11:20 Sport views 10558
Rusia a obținut a doua victorie la rînd în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal
20 iunie 2018, 11:20 Sport views 10558

Rusia a obținut a doua victorie la rînd în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal

Naționala Rusiei este ca și calificată în optimile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal.

Gazda turneului final a învins cu 3-1 Egiptul în etapa a doua a fazei grupelor și, practic, și-a asigurat participarea în următoarea fază a competiției.

După o primă repriză fără goluri, rușii au deschis scorul imediat după pauză prin autogolul lui Fathy. Gazdele s-au dezlănțuit și au mai marcat de două ori. Denis Cerîșev a înscris golul doi peste 12 minute, iar Artiom Dziuba a majorat scorul la 3-0 peste alte 3 minute.

Egiptul a redus din handicap în minutul 73 prin vedeta Mohamed Salah, care a marcat dintr-un penalty, dictat de arbitru cu asistența tehnologiei VAR. Tot ieri, Polonia a pierdut meciul cu Senegal, scor 1-2, iar în celălalt meci al grupei H, Japonia a învins cu același scor reprezentativa Columbiei.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

Rusia , fotbal , CM-2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1939
Populația:
964 locuitori

Saharna Nouă este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buciușca, Saharna Nouă, Saharna. Satul Saharna Nouă este situate la o distanță de 15 km de orașul Rezina și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 964 de oameni. Satul Saharna Nouă a fost înființat în anul 1939.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.