19 martie 2019, 10:30 Sport views 12727
La Anenii Noi luptătorii se vor antrena într-o sală modernă (Foto, Video)
19 martie 2019, 10:30 Sport views 12727

La Anenii Noi luptătorii se vor antrena într-o sală modernă (Foto, Video)

Luptătorii Voievod se vor bucura de condiții moderne în sala proaspăt deschisă în Anenii Noi. O sală performantă va activa la inițiativa Federației de Luptă Națională „Voievod".

La inaugurare, 16 cluburi sportive de lupte și-au demostrat forțele și au luptat în noua sălă în cadrul Turnelui Național la Lupta Națională Voievod 2019.

,,Noi suntem onorați să fim gazda acestui turneu mult important pentru Republica Moldova. Cunoaștem că numai prin sport putem crește și dezvolta o generație sănătoasă. Din partea raioului Anenii Noi dorim mult succes și sănătate. Noi ne-am propus ca Anenii Noi să devină cel mai sportiv raion din țară", a declarat președintele raionului Anenii Noi Serghei Rapcea.

Președintele Federației „Voievod", Nicolae Pascaru, prezent la eveniment a adus mulțumiri și antrenorului său, care, la fel, a fost prezent la eveniment:

,,Fiind pe mîna acestui om m-am făcut sportiv. Probabil mai departe mi-am aranjat viața și profesia hobby-uri pe care le-am avut. Vreau să îi mulțumesc din suflet și din partea Federației „Voievod" îi dăm o diplomă de onoare".

La rîndul său, antrenorul Serghei Batîr a mulțumit atît pentru diploma primită, cît și pentru că a avut ocazia de a fi prezent la eveniment.

,,Sînt fericit că mă aflu aici și văd atît de mulți tineri puternici. Aduc mulțumiri care au depus suflet pentru organizarea acestui turneu, dar și a sălii noi deschise. Vreau să spun că 2 luptărorii care ies în ring și se bat între ei, ambii merită respect, indiferent dacă a cîștigat sau a pierdut" a menționat Serghei Batîr care a fost antrenorul președintelui Federației „Voievod", Nicolae Pascaru.

Vicepreședintele Federației „Voievod", Oleg Sclifos a venit cu un mesaj de felicitare și a prezicat ce va urma după turneu.

,,Cu 5 ani în urmă am dat start unui proiect foarte important care se numește Cupa Regională. Scopul acestui proect a fost dezvoltarea sportului nu doar în capitală, dar și în întreaga țară. Putem să ne felicităm cu toții că raionul Anenii Noi a fost inclus în calendarul sportiv Voievod". Vom selecta cei mai buni sportivi care la data de 11 mai ne vor reprezenta țara la Campionatul European.

Cuvinte cheie:

Anenii Noi , Voievod , Sală sportivă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429-1463
Populația:
0 locuitori

Zahorna este un sat din cadrul comunei Chițcani, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Căușeni și la 82 km de Chișinău. Satul Zahorna a fost menționat documentar între anii 1429 - 1463.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.