19 martie 2019, 16:25 Sport views 15151
Restricţii de circulaţie în ziua meciului dintre Moldova și Franța
19 martie 2019, 16:25 Sport views 15151

Restricţii de circulaţie în ziua meciului dintre Moldova și Franța

În ziua meciului dintre campioana mondială Franţa şi naţionala Moldovei, pe bulevardul Dacia din Chişinău vor fi restricţii de circulaţie.

Anunţul a fost făcut de Inspectoratul General al Poliţiei. Oamenii legii au venit cu un şir de recomandări pentru microbişti.

Poliţia le sugerează suporterilor să vină la meci cu transportul public şi să vină la stadionul Zimbru cu trei ore înainte de începerea competiţiei. Un lucru la fel de important este că ei nu trebuie să uite acasă biletul şi buletinul, pentru a nu rata competiţia.

Şeful adjunct al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Silviu Muşuc, a menţionat că, în zilele următoare, vor prezenta informaţii detaliate privind restricţiile de circulaţie din ziua meciului.

Oamenii legii vor asigura securitatea din zonă, pentru a preveni incidentele. Poliţiştii vor mai avea grijă ca zona să nu fie invadată de comercianţii stradali neautorizaţi.

"Rugăm toţi amatorii de fotbal să vină mai repejor, pentru că toate o să decurgă mai greu şi să nu avem ambuteiaje. În afara de aceasta, m-aş adresa la conducătorii auto să renunţe la transportul personal, să vină cu transportul public, să nu fie ambuteiaje în preajma stadionului în care o să aibă loc acest meci internaţional", a spus şeful adjunct al Direcţiei de Poliţie Chişinău, Silviu Muşuc.

De menționat că meciul dintre Moldova și Franța va avea loc pe pe 22 martie, 21:45 pe stadionul Zimbru. Acces pe stadion va fi permis de la orele 19:45.

Sursa: stiri.md

Cuvinte cheie:

Franta , fotbal , circulatie rutiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1642
Populația:
138 locuitori

Boroseni este un sat în componenţa comunei Elizavetovca, raionul Donduşeni. Suprafaţa satului este de 5 km pătraţi. Satul Boroseni este situat la o distanţă de 15 km de oraşul Donduşeni şi la 224 km de Chișinău.  Populaţia satului constituie 138 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Boroseni datează din 7 aprilie 1642.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.