20 martie 2019, 19:30 Sport views 11377
Diplome de onoare pentru medaliații Campionatului European de Box U22 (Foto)
20 martie 2019, 19:30 Sport views 11377

Diplome de onoare pentru medaliații Campionatului European de Box U22 (Foto)

Secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Radu Rebeja, i-a primit în vizită pe sportivii Dorin Bucșa și Alexandru Paraschiv, medaliați cu argint și bronz la Campionatului European de Box Under – 22.

Rebeja, i-a felicitat pe sportivi și pe antrenori dorindu-le succese remarcabile în continuare. Pentru rezultatele deosebite obținute la Campionatului European de Box Under – 22, precum și pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena sportivă internațională, oficialul le-a înmînat sportivilor diplomele de onoare ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Amintim că în perioada 7-18 martie, în orașul Vladikavkaz, Federația Rusă, a avut loc Campionatul European de Box Under – 22, la care au participat 35 de țări.

Republica Moldova a fost reprezentată de 8 boxeri. Dorin Bucșa (cat. 60 kg) a obținut medalia de argint, iar Alexandru Paraschiv (cat. 64 kg) a cucerit medalia de bronz.

 


Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

medalie , box , diploma

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
1549 locuitori

Chioselia este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ţărăncuţa și Chioselia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cantemir și la 154 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1549 de oameni. Satul Chioselia a fost menționat documentar în anul 1807.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.