25 martie 2019, 15:50 Sport views 13685
Moldova joacă astăzi contra selecționatei Turciei
25 martie 2019, 15:50 Sport views 13685

Moldova joacă astăzi contra selecționatei Turciei

Naționala Moldovei urmează astăzi să întîlnească selecționata Turcei, într-un meci din deplasare. Partida ar urma să înceapă la ora 19:00.

Pentru acest meci nu au făcut deplasarea fundașul Artur Craciun (Milsami Orhei) și atacantul Vitalie Damașcan (Torino Italia).

Meciul Turcia – Moldova se va juca luni, 25 martie, la stadionul stadionul "Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu" cu începere ora 19.00 și va fi transmis în direct de postul de televiziune Canal 3.

Întîlnirea va fi deservită de o brigadă de arbitri din Ucraina, cu Serhiy BOIKO la centru, care va fi ajutat de asistenţii Semen SHLONCHAK și Igor ALOKHIN. Al 4-lea oficial va fi Mykola BALAKIN. Delegat a fost numit John TAYLOR (Scoția), iar observatory de arbitri – Charles AGIUS (Malta).

În primul meci din grupă Moldova a fost învinsă acasă de campioana mondială Franța, scor 1-4.

Din grupa Moldovei mai fac parte Islanda, Turcia, Albania și Andorra.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

selecționata Moldovei , Turcia , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
1440 locuitori

Lipoveni este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Munteni, Schinoşica și Lipoveni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1440 de oameni. Satul Lipoveni a fost menționat documentar în anul 1899.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.