12 aprilie 2019, 12:35 Sport views 26125
Lupta privirilor între participanții la PROFESSIONAL BOXING SHOW: Priveşte cum a fost! (Foto, Video)
12 aprilie 2019, 12:35 Sport views 26125

Lupta privirilor între participanții la PROFESSIONAL BOXING SHOW: Priveşte cum a fost! (Foto, Video)

Aseară, în centrul comercial Shopping MallDova, a avut loc prezentarea și cîntărirea de control a participanților la primul spectacol unic de box profesionist din Moldova, grandiosul show sportiv PROFESSIONAL SHOW BOXING.

Pentru cei care nu au putut participa, portalul Noi.md oferă spre vizionare un videoclip despre modul în care a avut loc acest eveniment interesant și inedit pentru țara noastră.

Luptele în sine în cadrul PROFESSIONAL BOXING SHOW vor avea loc în seara zilei de 13 aprilie, la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (str. Andrei Doga, 26).

Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt puse în vînzare pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic se efectuează la casele de bilete iTicket la următoarele adrese:

- pag. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

- bd. Ştefan cel Mare 152, Teatrul Național de Operă și Baltă (Casa BisConcert)

- pag. Puşkin 22 (Librarius)

- bd. Moscova 1/1 (Librarius)

- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Puteți să comandați un bilet și o masă VIP sunînd la nr. de telefon 079901020 sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover din Chișinău, adresa Calea Ieșilor, 14/1.

Sursa: boxing.md

Cuvinte cheie:

box , sport , show

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1665
Populația:
2427 locuitori

Cuşmirca este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Cuşmirca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situate la o distanță de 19 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2427 de oameni. Prima atestare documentară a satului Cușmirca datează din anul 1665.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.