18 mai 2019, 17:00 Sport views 15429
Sportivii care vor reprezenta Moldova la Jocurile Europene de la Minsk
18 mai 2019, 17:00 Sport views 15429

Sportivii care vor reprezenta Moldova la Jocurile Europene de la Minsk

Republica Moldova va avea un lot valoros la cea de-a doua ediție a Jocurilor Europene, competiție ce se va desfășura la Minsk.

49 de sportivi moldoveni vor fi prezenți pentru evenimentul din Belarus, la care vor participa 4000 de sportivi din 50 de țări.

"Tricolorii" vor concura la luptele greco-romane, judo, sambo, tir cu arcul, caiac-canoe și atletism. Unul din sportivii care ne va reprezenta este Denis Tachii. La sfîrșitul lunii martie compatriotul nostru a cucerit medalia de argint la Cupa Mondială de Sambo de la Moscova.

Un alt sportiv care speră să cucerească o medalie la Minsk este Oleg Tarnovschi. Canotorul moldovean a declarat că ascultă muzică motivațională înainte de competiții.

Duetul Daniela Cociu / Maria Olărașu vor lua startul în proba de canoe dublu pe distanța de 500 de metri.

Jocurile Europene de la Minsk se vor desfășura între 21 și 30 iunie.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

sport , Belarus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1963
Populația:
3093 locuitori

Biruinţa este un oraş în raionul Sîngerei, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, pe malul drept al rîului Răut, oraşul Biruinţa este situat la o distanţă de 27 km de orașul Sîngerei și la 134 km de Chișinău. Orăşelul Biruinţa a fost înfiinţat în anul 1963, pe lîngă fabrica de zahăr din Alexăndreni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.