18 iunie 2019, 11:05 Sport views 3518
Radu Albot s-a calificat în turul 2 al turneului ATP din Halle
18 iunie 2019, 11:05 Sport views 3518

Radu Albot s-a calificat în turul 2 al turneului ATP din Halle

Tenismanul moldovean Radu Albot s-a calificat în turul 2 al turneului ATP din oraşul german Halle.

Compatriotul nostru l-a învins în trei seturi pe reprezentantul Australiei, Matthew Ebden, scor 5-7, 6-1 6-4. Radu va juca în următoarea rundă cu învingătorul partidei dintre belgianul David Goffin şi argentinianul Guido Pella.

Tot în primul tur, francezul Gael Monfils a pierdut în două seturi în fața compatriotului său Pierre-Hugues Herbert, scor 6-7, 4-6. În schimb, Monfils a reușit lovitura partidei, una de-a dreptul senzaţională.

În turul doi, Herbert va juca cu cîștigătorul duelului dintre Rudolf Moleeker din Germania și ucraineanul Serhii Stahovsky.

Cel mai titrat jucător al turneului este elveţianul Roger Federer, care are în palmares nu mai puțin de 9 titluri la Halle. În primul tur, el îl va întîlni pe australianul John Millman.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

Radu Albot , sport , tenis

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
176 locuitori

Holoşniţa Nouă este un sat din cadrul comunei Palanca, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Drochia și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 176 de oameni. Satul Holoşniţa Nouă a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.