03 decembrie 2019, 16:00 Sport views 3250
Cei mai buni luptători, aleși pentru Campionatul Moldovei (Video)
03 decembrie 2019, 16:00 Sport views 3250

Cei mai buni luptători, aleși pentru Campionatul Moldovei (Video)

Recent, mai mulți tineri și-au dat întîlnire la Criuleni, acolo unde și-au demostrat capacitățile, dînd tot ce e mai bun din ei, transmite Noi.md.

Tineri din 5 raioane s-au luptat, iar fiecare dintre ei a sperat să învingă, așa că și-au arătat mușchii, la propriu.

Federația de Luptă Națională Voievod se pregătește de Campionatul Republicii Moldova care va avea loc pe data de 22 decembrie.

„În orașul Criuleni s-au adunat sportivi din 5 raioane. Au venit cei mai buni sportivi ai cluburilor din aceste 5 raioane. De fapt, aș spune că e o gală, înainte de Campionatul Republicii Moldova care va avea loc la sfîrșitul lunii decembrie", a declarat Nicolae Pascaru, președintele Federației de Luptă Națională Voievod.

„Sînt tineri care au în practică la Lupta Națională Voievod circa un an sau doi. La acest campionat în mare parte sînt tineri începători. Este o dispoziție foarte bună. Deja vedem primele medalii. Pentru noi - conducerea organizației, este un lucru foarte bun. Aceste competiții regionale sînt baza succesului care îl avem la competițiile internaționale. Anume aici în sate se găsesc sportivi foarte buni, care, ulterior, îi promovăm la Chișinău", a mai adăugat Pascaru.

La eveniment a fost prezent și primarul orașului Criuleni: „Le dorim în primul rînd multă sănătate, multe succese în viitor. Să ne poarte faima nu doar aici în țară, dar și peste hotare", a menționat Mihail Sclifos.

Încurajări pentru sportivi a avut și președintele Clubului Sportiv Number One Voievod Criuleni, Adrian Burunsus: „Campionatul va avea loc la data de 22 decembrie, unde participă sportivi din tot raionul Criuleni. Avem circa 120 de sportivi. Mulți sportivi sînt începători. Facem o preselecție, după care mergem la campionat. Succes sportivilor și la mai mult și la mai mare. Sănătate"

Președintele Clubului Sportiv Number One Voievod Criuleni, Adrian Burunsus.

Evenimentul sportiv a fost organizat atît de spectaculos, sub egida Consiliului Raional Criuleni, în parteneriat cu Federaţia de Luptă Naţională «VOIEVOD» şi Școala Sportivă din Criuleni.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Voievod , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
8700 locuitori

Blijnii Hutor este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Blijnii Hutor este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Slobozia și la 77 km de Chișinău. Populaţia satului Blijnii Hutor alcătuia 8700 de oameni în anul 2000. Satul Blijnii Hutor a fost întemeiat în anul 1878.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.