26 octombrie 2020, 16:45 Sport views 3358
Victorie pentru Petrocub Hîncești în meciul cu Sfîntul Gheorghe Suruceni
26 octombrie 2020, 16:45 Sport views 3358

Victorie pentru Petrocub Hîncești în meciul cu Sfîntul Gheorghe Suruceni

Petrocub Hîncești și-a consolidat poziția secundă în clasamentul Diviziei Naționale. Echipa antrenată Lilian Popescu a învins fără drept de apel rivala Sfîntul Gheorghe Suruceni cu scorul de 4-0.

Internaționalul moldovean, Ion Jardan, a deschis scorul în minutul 7, iar Jacques Onana a dublat avantajul oaspeților peste 20 de minute. Petrocub a mai înscris de două ori în prelungirile partidei. Alexandru Onică a majorat scorul la 3-0, iar Sidy Sagna a înscris propria poartă, scrie publika.md.

"În repriza a doua am mizat pe atacurile rapide și meciul putea fi încheiat mult mai devreme. Dar pînă la urmă vreau să îmi felicit băieții", a menționat Lilian Popescu, antrenor Petrocub.

"Important e să facem concluziile de rigoare. Nimic nu e pierdut. Abia totul începe", a spus Nicolai Țurcan, antrenor SGS.

Alte două meciuri ale etapei a 16-a s-au terminat nedecis. Zimbru Chișinău a remizat fără goluri cu Dinamo-Auto Tiraspol, iar Speranța Nisporeni a încheiat cu același scor de 0-0 meciul cu Dacia-Buiucani.

Sheriff Tiraspol este lider în clasament cu 45 de puncte. Petrocub e pe poziția secundă cu 36 de puncte, dar cu un meci mai mult disputat. Milsami Orhei se clasează pe poziția a treia, fiind urmată de Sfîntul Gheorghe și Dacia-Buiucani.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

sport , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
698 locuitori

Codrul Nou este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Codrul Nou este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţă de 25 km de oraşul Teleneşti şi la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 698 de oameni. Satul Codrul Nou a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.