19 noiembrie 2020, 12:55 Sport views 3148
Vești rele pentru Naționala Moldovei
19 noiembrie 2020, 12:55 Sport views 3148

Vești rele pentru Naționala Moldovei

Selecționata de fotbal a Moldovei a încheiat pe ultimul loc grupa a 3-a din Liga C a Ligii Națiunilor.

"Tricolorii" au cedat la limită pe terenul statului Kosovo, scor 0-1, transmite IPN.

Atacantul Ion Nicolaescu a ratat o șansă imensă în minutul 19. El a reluat cu capul peste poartă după o centrare foarte bună a lui Danu Spătaru. Cum ocaziile irosite se răzbună, kosovarii au înscris golul victoriei în minutul 31. După o fază fixă, mingea a ajuns la fundașul lui Dinamo Zagreb, Lirim Kastrati, care a reușit să-l învingă pe portarul Stanislav Namașco. În repriza secundă, Moldova a căutat golul egalării și a ratat o nouă șansă mare în ultimul minut, prin nou-intratul Alexandr Belousov.

Selecționerul Engin Firat, care rămîne fără victorie la cîrma naționalei Moldovei, a folosit următorii jucători: Namașco - Reabciuk, Armaș (c), Efros, Jardan - Ioniță (Caimacov 60), Cebotaru, Țurcan, Plătica (Rață 38), Spătaru (Belousov 86) – Nicolaescu

Moldova încheie grupa cu un singur punct la activ și va juca barajul cu Kazahstan pentru a se menține în Liga C. Grupa a 3-a a fost cîștigată de Slovenia.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

sport , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
991 locuitori

Izvoare este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bezeni, Izvoare și Scăieni. Satul Izvoare este aşezat pe rîul Căinari și este situat la o distanță de 26 km de orașul Florești și la 156 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 991 de oameni. Prima mențiune a satului datează din 20 august 1588 cu denumirea de Lozeni (Lozăle).

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.