30 ianuarie 2023, 12:00 Sport views 3743
A cîștigat naționala SUA, patinînd pe valsul scris de Eugen Doga
30 ianuarie 2023, 12:00 Sport views 3743

A cîștigat naționala SUA, patinînd pe valsul scris de Eugen Doga

Adolescenta Isabeau Levito și-a subliniat statutul de viitoare olimpică câștigând primul ei titlu de patinaj artistic din SUA. „Dulcea și tandra mea fiară" de Eugen Doga, în interpretarea Cătălinei Cărăuș, a răsunat pe fundalul evoluției sale.

Tânăra sportivă, în vârstă de 15 ani, care este campioană mondială la juniori, a marcat vineri, 27 ianuarie curent, un total de 223,33 de puncte la San Jose pentru a termina în fața dublului campion Bradie Tennell, care a fost al doilea cu 213,12 puncte. Amber Glenn a fost al treilea.

„Eram atât de mândră de mine că am rămas atât de calmă și atât de concentrată, făcând exact ceea ce mi-am propus să fac", a declarat Levito, din New Jersey, la NBC.

Levito a condus cu două sutimi de puncte în urma programului scurt de joi. A marcat 149.55 pentru a lua aurul.

Sursa: realitatea.md

Cuvinte cheie:

Eugen Doga , patinaj artistic , SUA

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
51 locuitori

Hlinaia Mică este un sat din cadrul comunei Rotunda, raionul Edineţ. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 51 de oameni. Satul Hlinaia Mică a fost întemeiat la sfîrșitul secolului XIX. Relieful zonei este deluros, cu soluri de ciornoziom. Localnicii au folosit izvoarele pentru a amenaja cîteva lacuri artificiale, apa cărora este folosită pentru irigare.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.