22 martie 2023, 12:00 Sport views 1651
Radu Albot, în finala calificărilor de la Miami Open
22 martie 2023, 12:00 Sport views 1651

Radu Albot, în finala calificărilor de la Miami Open

Tenismenul Radu Albot a acces în finala calificărilor de la Miami Open. Moldoveanul a cîștigat partida împotriva unui adversar din Suedia.

Radu Albot și Elias Ymer s-au duelat în semifinalele calificărilor la turneul din Florida. Batalia a fost echilibrată în primul set, jucătorul suedez reușind să smulgă victoria la tie-break. Albot a revenit pe tabela de scor în actul doi. Moldoveanul a cîstigat cu 6 la 4. În decisiv s-a repetat scenariul primului set, învingătorul fiind decis la tie-break. Albot a fost mai precis și s-a impus cu 7 la 4, anunță protv.md

Pentru un loc pe tabloul principal de la Miami Open, moldoveanul de pe locul 110 ATP se va duela cu rusul Pavel Kotov, aflat cu șapte poziții mai jos în clasamentul masculin. Acum două săptămîni, Radu Albot a pierdut în ultimul act preliminar al celuilalt Masters din SUA, Indian Wells.

Ulterior, conaționalul nostru a profitat de retragerea unui spaniol și a ajuns pe tabloul principal al turneului, însă a pierdut meciul de debut, în fața lui Andy Murray.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Radu Albot , tenis , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1602
Populația:
11104 locuitori

Rîşcani este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Rîşcani. Amplasat  în partea de nord-vest a republicii, pe rîuleţul Copăceanca, oraşul este situat la o distanţă de 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 11104 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii datează din anul 1602, cînd o parte a Rîşcanilor de azi, Nagoreni, este întărită lui Vlaicu Vătah şi rudelor sale.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.