15 martie 2019, 09:40 Sănătate views 19742
Stratulat aruncă acuzații grave în ograda Spitalului
15 martie 2019, 09:40 Sănătate views 19742

Stratulat aruncă acuzații grave în ograda Spitalului "S. Lazo"

Pediatrul Mihai Stratulat continuă lupta cu spitalele de copii.

Într-o nouă postare acesta spune că se bucură că prin mesajele sale a reușit să schimbe situația la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1 (Viaduc).

"Mă bucur astăzi să întîlnesc tot mai mulți și mai mulți părinți ai căror copii au fost internați în ultimile luni la Spitalul Municipal Nr. 1 "Viaduc" fără a fi supuși radiografiei, fără diagnoze de pneumonie și fără tratamente cu antibiotice!!! Da, au fost internați pentru supraveghere, fiind de vîrstă fragedă, au fost internați cu diagnostic de bronșiolită și au primit inhalații, nici vorba de radiografie, pneumonie și antibiotice!!! De ce scriu acest lucru??? Pentru că mă bucur că am reușit prin tot ce am făcut eu în acești ani, inclusiv și prin postarea mea din iulie, să fac ca un spital să lucreze așa cum trebuie să lucreze!!!", se arată în postarea pediatrului.

Totodată, acesta scrie că din păcate, Spitalul Municipal de Copii Nr.1 "S. Lazo" încă opune rezistență și în continuare se ocupă de internări abuzive, diagnostice absolut neargumentate de pneumonii și tratamente abuzive cu antibiotice.

"Dar lupta continuă... Am să revin cu dovezi audio, care confirmă că administrația acestui spital impune forțat spitalizarea copiilor pentru a completă numărul de paturi și a atrage finanțare maximă de la CNAM!!! Am să vin și cu info despre cîteva secții din cadrul Centrului Mamei și Copilului, care mai preiau practică Spitalului "S. Lazo"!!! Eu lupt pînă la capăt!!! To be continued", mai scrie în postare Mihai Stratulat.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

medic , spital

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1692
Populația:
21 locuitori

Pojarna este un sat din cadrul comunei Sinești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ungheni și la 74 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 21 de locuitori. Satul Pojarna a fost menționat documentar în anul 1692.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.