19 aprilie 2018, 11:05 Sănătate views 18874
19 aprilie 2018, 11:05 Sănătate views 18874

Vrei să slăbești, bea chefir


Foto: papag.net 

Problema obezității este cunoscută multora. Femeile în speranța de a pierde în greutate, se înfometează conștient, fac sport etc. Dar cît de bine ar fi să scapi de kilogramele în plus, fără nici un efort deosebit.

Potrivit nutriționiștilor, există un miracol - un produs care oferă organismului multe substanțe nutritive și minerale și totodată eliminînd   grăsimea. Este vorba despre chefir. Acest produs lactat este recomandat celor care cunosc ce este obezitatea. Acest produs lactat conține substanțe care descompun grăsimile și totodată furnizează corpului substanțe necesare pentru o viață activă și sănătoasă.

Medicii recomandă un pahar de chefir, completîndu-l cu fructe sau alte produse lactate. Această masă poate înlocui cina, care, potrivit nutriționiștilor, poate fi oferită dușmanului.

Este important să slăbești corect. Nu este complicat să-ți prejudiciezi  sănătatea. Mult mai dificil este să o restabilești. Chefirul este un produs indispensabil pentru un corp zvelt și sănătate bună.

Cuvinte cheie:

bauturi , alimentatie , dieta , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1625
Populația:
1462 locuitori

Pogănești este un sat și comună din raionul Hîncești. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pogănești și Marchet. Localitatea se află la distanța de 58 km de orașul Hîncești și la 89 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1462 de locuitori. Satul Pogănești a fost menționat documentar în anul 1625.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.