Mergi spre compartimentul: Teatrul
27 martie 2015, 15:50 Teatrul views 8811
Comunitatea teatrală celebrează ziua profesională (Video)
27 martie 2015, 15:50 Teatrul views 8811

Comunitatea teatrală celebrează ziua profesională (Video)

27 martie este ziua, care se numeşte Ziua Mondială a Teatrului – sărbătoarea maeştrilor scenei, dar şi a milioanelor de spectatori, a tuturor celor, care iubesc arta scenică.

Pe acest motiv proiectul Moldovenii.md adresează cele mai sincere şi calde felicitări actorilor, regizorilor, scenografilor, montorilor, decoratorilor, inginerilor de sunet şi de lumină, casierilor, tehnicienilor, producătorilor – tuturor celor, care fac parte din minunata şi miraculoasa lume teatrală. Tuturor celor, care oferă spectatorilor, fericita şansă de a urmări miracolul scenic, care ne împărtăşesc suflet şi demnitate, care ne fac să rîdem şi să plîngem, să reflectăm asupra vieţii.

Teatrul moldovenesc este unul deosebit pentru că întruneşte o diversitate culturală remarcabilă şi apreciată în lume de-a lungul istoriei ţării.

Dorim ca teatrul moldovenesc să ne bucure cu noi spectacole, să se bucure de renume mondial pentru că merită.

Reamintin că informații despre Istoria și Personalităţile teatrului, dramatrurgia teatrală, actori de teatru și evenimente teatrale pot fi găsite la compartimentul Cultura a proiectului Moldovenii.md.

Cuvinte cheie:

teatru , Moldova , sarbatoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1419
Populația:
8469 mii locuitori
Logo

Otaci este un oraş în raionul Ocniţa, Republica Moldova. Amplasat în nord-estul republicii, pe malul drept al rîului Nistru, la hotar cu Ucraina,  oraşul Otaci este situat la o distanţă de 260 km de Chișinău. Conform datelor recensăm]ntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 8469 locuitori. Otaci este o veche localitate moldovenească, Stînca Vămii, din 1419 aici fiinţînd o vamă. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.