Mergi spre compartimentul: Teatrul
19 noiembrie 2011, 10:30 Teatrul views 7995
19 noiembrie 2011, 10:30 Teatrul views 7995

Experiment muzical la teatrul ”Mihai Eminescu”

Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” prezintă tuturor iubitorilor de teatru un spectacol muzical „Jack Fărăomînă sau istoria unui contrabasist”, inspirat de piesa dramaturgului italian Stefano Benni. Pe scenă va evolua Alex Calancea Band, interpreta Olia Tira şi Marc Oselschi. „ Piesa este una foarte dinamică. În acest spectacol noi am încercat să experimentăm. Din acest considerent, e greu să-l defineşti dacă e concert, spectacol sau musical”, a remarcat Alex Calancea.

Conţinutul spectacolului povesteşte istoria lui Jack Fărăomînă, care trăieşte în cel mai rău loc din lume. Eroul este lipsit de o mînă din naştere, însă el are un vis: să cînte la contrabas. Într-o zi, Dumnezeu, care e de culoare, pogoară ca un trăsnet în faţa lui şi-i dăruieşte acest instrument. Curînd, după zile şi zile de repetiţii, Jack devine cel mai bun muzician din oraş.

Premiera va avea loc pe 19 şi 20 noiembrie la teatrul ”Mihai Eminescu”.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1483
Populația:
451 locuitori

Unchiteşti este un sat din cadrul comunei Cuhureştii de Sus, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Florești și la km de 152 Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 451 de oameni. Satul Unchitești a fost menționat documentar în anul 1483.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.