Mergi spre compartimentul: Teatrul
14 ianuarie 2020, 18:00 Teatrul views 3505
Şeful statului a vizitat Teatrul „De pe strada Trandafirilor” (Foto, Video)
14 ianuarie 2020, 18:00 Teatrul views 3505

Şeful statului a vizitat Teatrul „De pe strada Trandafirilor” (Foto, Video)

În ajunul Anului Nou pe stil vechi, Igor Dodon a petrecut o seară deosebită în compania actorilor care activează la Teatrul Dramatic de Stat pentru Tineret „De pe strada Trandafirilor", transmite Noi.md.

Alături de spectatorii din sală, şeful statului a vizionat opereta „Salcîmul alb" de Issak Dunaevski în interpretarea regizorală a maestrului Iurie Harmelin, fondatorul și mentorul acestei prestigioase instituții teatrale din țara noastră.

Preşedintele ţării a fost impresionat de măiestria interpretativă a actorilor, de muzică, decor și lumini. Igor Dodon a mulțumit întregii trupe pentru dedicația profesiei pe care au ales-o.

Şeful statului a reiterat faptul că vor fi depuse toate eforturile pentru a susține oamenii de artă din Republica Moldova, pentru a crea condiții favorabile dezvoltării și promovării culturii în țara noastră.

Totodată, Igor Dodon a menționat că vor fi întreprinse acțiuni concrete pentru ca talentele noastre să găsească teren de afirmare acasă, în Republica Moldova.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

teatru , Igor Dodon

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
117 locuitori

Camencuţa este un sat din cadrul comunei Danu, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 11 km de Glodeni şi la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 117 oameni. Satul Camencuța a fost menționat documentar în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.