Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 mai 2020, 16:43 Pictura views 3943
Încă o localitate din țară a ieșit din carantină
11 mai 2020, 16:43 Pictura views 3943

Încă o localitate din țară a ieșit din carantină

Comisia pentru situații excepționale a dispus anularea regimul de carantină din orașul Glodeni, începînd de astăzi, notează Noi.md.

În context, secretarul de stat George Bălan a efectuat o vizită în acest raion și a mulțumit angajaților MAI care au asigurat respectarea regimului și securitatea oamenilor din această regiune.

Totodată, George Balan a recomandat autorităților să monitorizeze în continuare respectarea măsurilor de prevenire a răspîndirii infecției.

În timpul regimului de carantină, începînd cu data de 14 aprilie pînă în prezent, la menținerea ordinii publice ce siguranța cetățenilor au fost implicați 47 angajați MAI, carabinieri, polițiști și salvatori, cu 12 unități de tehnică, inclusiv, cu susținerea a 19 militari ai Ministerului Ministerul Apărării.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Glodeni , carantina

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1729
Populația:
385 locuitori

Molochișul Mic este un sat din cadrul comunei Vadul Turcului din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Rîbnița și la 130 km de Chișinău. Populaţia satului Molochișul Mic alcătuia 385 de oameni în anul 2012. Satul Molochișul Mic a fost menționat documentar în anul 1729.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.