Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 iulie 2015, 11:59 views 10599
Salvatorii moldoveni au vorbit și s-au jucat cu peste 150 copii din Leova (Video)
Foto: provincial.md
21 iulie 2015, 11:59 views 10599

Salvatorii moldoveni au vorbit și s-au jucat cu peste 150 copii din Leova (Video)

Angajații Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale continuă instruirea generației tinere, chiar și în vacanța de vară, mergînd să viziteze copiii din grădinițe. Instruirea în domeniul securității vieții în perioada estivală are loc în toată țara, grupul țintă fiind copiii.

Angajații Secției situații excepționale Leova au mers într-o vizită la o gradiniță din orașul Leova. Pompierii au vorbit și s-au jucat cu peste 150 copii, care au fost încîntați de tot ce vedeau. Mașini, furtunuri, căști, stingătoare și costume de pompieri au fost demonstrate micuților, încîntați de tot ce vedeau. În final, băieți și fete au urcat în autospeciale și s-au simțit adevărați pompieri și salvatori.

Salvatorii din țară merg în astfel de instituții pentru a promova regulile de securitate către generația tînără, copiii fiind mesagerii acestor informații printre maturi.

 

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

copii , securitate , pompieri , vara , grădiniţa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1706
Populația:
263 locuitori

Şoltoaia este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Fălești și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 263 de oameni. Satul Şoltoaia a fost menționat documentar în anul 1706.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.