Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
31 iulie 2014, 12:43 views 11140
În septembrie se vor deschide oficii teritoriale ale Parlamentului la Orhei, Leova şi Edineţ
Foto: noi.md
31 iulie 2014, 12:43 views 11140

În septembrie se vor deschide oficii teritoriale ale Parlamentului la Orhei, Leova şi Edineţ

După deschiderea oficiului teritorial al Parlamentului la Comrat, alte trei oficii teritoriale vor fi deschise la Orhei, Leova și Edineț, în luna septembrie. Anunţul a fost făcut de președintele Parlamentului, Igor Corman, în cadrul unei întrevederi cu angajații oficiilor teritoriale ale legislativului, informează NOI.md.

Igor Corman i-a îndemnat pe funcționari să manifeste deschidere față de cetățeni și să contribuie la sporirea încrederii oamenilor în Parlament.

„Prin aceste birouri vrem să fim mai aproape de cetățeni şi dumneavoastră trebuie să aveți răbdare cu oamenii și să le acordați atenție problemelor lor", a explicat spicherul Parlamentului.

Totodată, Igor Corman le-a solicitat angajaților să fie corecți și echidistanți în activitatea lor şi să nu-i trateze pe deputați în funcție de apartenența lor politică.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

parlament , Moldova , localitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
5519 locuitori

Abaclia este un sat și comună din raionul Basarabeasca. Abaclia este unicul sat din comuna cu același nume, situat la distanța de 5 km de orașul Basarabeasca și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populația satului constituia 5519 oameni. Satul Abaclia a fost menționat documentar în anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.