Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 noiembrie 2015, 11:55 views 9035
Primăria Orhei distribuie gratuit lemne familiilor social vulnerabile
28 noiembrie 2015, 11:55 views 9035

Primăria Orhei distribuie gratuit lemne familiilor social vulnerabile

Primăria Orhei a început distribuirea gratuită a lemnelor pentru familiile social vulnerabile din oraş. În total, vor fi satisfăcute peste 150 de cereri depuse de orăşenii nevoiaşi, transmite IPN cu referire la un comunicat al Primăriei Orhei.

Fiecare familie va primi din partea Primăriei, drept ajutor social, câte un ster de lemne. Acestea sunt distribuite zilnic, la depozitul Î.M. „Servicii comunal-locative" Orhei, de pe str. Chişinăului 25, între orele 06.30 şi 9.30.

Peste 70 de familii au primit deja lemnele solicitate.

Până acum la Primărie au fost depuse peste 550 de cereri de solicitare a lemnelor. Acestea sunt examinate de o comisie specială, iar prioritate au cererile parvenite de la familiile cu cele mai mici venituri.

Comunicatul precizează că numărul solicitărilor de lemne pentru încălzire, satisfăcute de Primăria Orhei a crescut considerabil, de la 30, în sezonul trecut, la peste 150 în sezonul actual.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

lemne , Orhei , primaria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1515-1525
Populația:
2098 locuitori

Tohatin este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buneţi, Tohatin și Cheltuitori. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 2098 de oameni. Satul Tohatin a fost menționat documentar între anii 1515-1525.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.