Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 martie 2016, 16:38 views 7755
Mister Soroca 2016! (Foto)
14 martie 2016, 16:38 views 7755

Mister Soroca 2016! (Foto)

Vlad Arion este cel care a devenit „Mister Soroca 2016", în urma concursului de frumuseţe şi inteligenţă pentru bărbaţi. Cea de-a II-a ediţie a concursului „Mister Soroca 2016" s-a desfăşurat la 25 februarie, în sala de festivități a Palatului de Cultură din orașul Soroca, scrie odn.info.md.

Pe locul II s-a clasat Cristian Vrancean, iar ce-a de-a III-a treaptă pe piedistalul i-a revnit lui Sergiu Grușcian.

Cei opt participanţi au concurat în mai multe probe: prezentarea, proba intelectuală, proba artistică, defilarea şi o probă surpriză. Prestaţia lor a fost apreciată de un juriu compus doar din femei.

Pentru cea mai bună evoluţie în concurs, deţinătorul locului I, Vlad Arion, s-a ales şi cu un premiu bănesc în valoare e 1000 lei; pentru locul II premiul oferit constituie 800 lei; locul III – 600 lei. A fost oferit şi un Premiu de încurajare în valoare de 250 lei, dar şi un Premiu special din partea Consiliului Local al Tinerilor din Soroca.

Ceilalţi participanţi ai concursului: Alexei Furtună, Mihai Hangan, Ion Pogorevici, Nicolae Guţu, Victor Golovin, de asemenea au primit diplome şi premii din parte organizatorilor.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

Soroca , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1638
Populația:
1821 locuitori

Sîrcova este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sîrcova și Piscărești. Satul Sîrcova este situat la o distanță de 20 km de orașul Rezina și la 107 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1821 de oameni. Satul Sîrcova a fost menționat documentar în anul 1638.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.