Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 septembrie 2017, 12:55 views 5548
Soroca și Breansc intenționează să se înfrățească (Foto)
22 septembrie 2017, 12:55 views 5548

Soroca și Breansc intenționează să se înfrățească (Foto)

Municipiul Soroca și orașul Breansc din Rusia intenționează să se înfrățească. Un protocol de intenție a fost semnat de conducătorii celor două orașe, Victor Său și Alexandr Hlimancom, la 17 septembrie, la Breansc.

Ulterior, subiectul urmează să fie aprobat în consiliile locale ale celor două orașe, după care va fi semnat Acordul de înfrățire.

"Soroca și Breansc intenționează să colaboreze mai strîns în domeniile: cultural, social și economic", a menționat primarul de Soroca, Victor Său.

Municipiul Soroca este înfrățit cu localitățile: Kostroma (Rusia), Iampol, Balta, Hotin (Ucraina), Buzău, Dolhasca (Romînia).

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

Soroca , oraș , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1420
Populația:
1313 locuitori

Orașul Bucovăţ este o localitate din raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia orașului constituia 1313 locuitori. A fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.